Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 388 / 3 / 0
No strasznie zamula, czuje się jakbym ważył ze 2 razy więcej i nic mi się nie chce... 150 mg /d
-
A dzisiaj sobie z nudów zapodałem 400 mg. Zobaczymy jak będzie.
  • 388 / 3 / 0
Eeee, nie polecam... Lekko zmienione kolorki, takie nasycone, coś podobnego miałem po paroksetynie, może przez chwilę było fajnie, ale jak się położyłem spać to dostałem takiej akatyzji że mnie pół nocy skręcało w łóżku.
  • 79 / / 0
Nie warte swojej ceny; żadnej ceny. Niedlugo wyniose ta namietnik jak bedzie troche wolnego
  • 156 / 2 / 0
Trazodon
Nieprzeczytany post autor: kalikali »
Biorę 300 mg trittico na noc co Citalopramu 40mg.Czy taka dawka trazodonu po której zajebiście śpie i rano szybko dosyć wstaje wzmocni efekt przeciwlękowy Citalopramu?Jeśli tak to ile musze czekac aby trazodon pokazał swój potencjał? :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik kalikali nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 766 / 133 / 6
Antagonista wielu receptorów 5HT (2A, 2B, 2C), więc z aminami psychodelicznymi działającymi poprzez agonizm 5HT możesz się pożegnać, nie zadziałają. Obstawiam, że ketony wyzwalające serotoninę podobnie lub spektrum działania będzie niepełne. Ponadto blokuje receptory adrenergiczne (alfa-1, alfa-2), więc zablokuje też przewodnictwo noradrenergiczne. Zostaje Ci dopamina, na której receptory trazodon nie działa, ale imo stymulanty wyzwalające DA bez dodatku NA to nie stymulanty. I jeszcze jedno - podczas kuracji nie ćpamy %-D
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 1 / / 0
Fakt jest taki, że przy leczeniu depresji zmniejszył stany lękowe, wyregulował mi sen. Natomiast czułam się dziwnie - zmulona, odcięta, miałam sucho w ustach, jeśli musiałam wstać wcześniej niż po 8. godzinach snu - nie czułam się najlepiej, miałam ciężką głowę. Wszystko było płaskie, czarno - białe, a nad głową można by powiesić wielki znak zapytania. Libido nie było zmniejszone. Tak to pamiętam.
  • 36 / 2 / 0
Jak trazodone ma się do kody i tramca? Wzmacnia czy osłabia ich działanie? Bo niby to nie jest ssri, którę osłabiają ponoć działanie tych opioidów.
Uwaga! Użytkownik vitalis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 3 / 0
Raczej osłabia...
  • 36 / 2 / 0
:-/ lipa. Szukam antydepresantu, przy którym będe mogła walić kode i tramal. To jest na razie wypowiedź jednej osoby. Czekam na wypowiedzi pozostałych osób. A tak pozatym to co z antydepresantów najlepiej nadaje się do brania opioidów (na korzyść leków opioidowych)
Chce by koda i tramal dalej tak samo działały przy braniu najlepszego ku temu celu antydeprechów. I bez pytań prosze typu "chcesz ćpać czy się leczyć"
Pozdro 4all
Uwaga! Użytkownik vitalis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 3 / 0
Może moklobemid? Podobno wzmacnia znacznie kodę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
28-letnia lekarka zatrzymana. Wystawiała recepty na fentanyl pacjentom, których nie badała

Zatrzymano młodą lekarkę, która miała bez problemu wystawiać recepty między innymi na fentanyl, i to pacjentom, których nawet nie badała. Od 7 listopada niektórych środków nie można już sobie załatwić w receptomacie.

Donald Tusk w ciągu 30 dni musi wypowiedzieć się na temat dekryminalizacji i posiadania

Dziś Komisja do Spraw Petycji Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej rozpatrzyła projekt dekryminalizacji posiadania do 15 gramów marihuany oraz uprawy jednej rośliny konopi indyjskich na własny użytek. Debata dotyczyła złagodzenia przepisów ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii i była odpowiedzią na petycje obywatelskie oraz rosnące społeczne poparcie dla liberalizacji prawa w tej kwestii.

Palił marihuanę w sklepie i wyjadał smakołyki. Ekspedientka zamknęła 38-latka i wezwała policję

Policjanci z białostockiej patrolówki zatrzymali 38-latka, który w sklepie jak gdyby nigdy nic, jadł zabrane z półek produkty spożywcze. Część z nich spakował również do plecaka, nie zważając na obsługę sklepu. Miarka się przebrała, kiedy zapalił lufkę z marihuaną. Wtedy ekspedientka zamknęła go w sklepie i powiadomiła policjantów. Dodatkowo w jego kieszeni mundurowi znaleźli narkotyki. Teraz odpowie za swoje sklepowe poczynania i posiadanie narkotyków.