Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 124 / 11 / 0
Nie wiem czy to od trazodonu jestem taki przyjebany, czy taki gorszy czas mi się trafił, bo wczoraj wylałem na siebie herbatę, wlazłem na grabie i trzonek walnął mnie w czoło a dziś przyciąłem sobie palce drzwiami %-D
Uwaga ludziska chyba zwariowałem oddam* Codeine Phosophate 30 mg! Zainteresowanych zapraszam na priv :korposzczur:
  • 916 / 171 / 0
Żarty żartami, a upośledzenie psychoruchowe jest sporym problemem. Po okresie zwiotczającym mięśnie następuje okres "pobudzenia" Charakteryzuje się drżeniem mięśni i brakiem precyzji. (wczoraj nie mogłem wkręcić nawet jednej jebanej śrubki)

Uznałem że dobrze będzie brać 250 na noc i 50 rano, ale to zła proporcja. jest 11, a mi się już tak nic nie chce jak bym miał kaca po THC.

Muszę poszukać czegoś lekko rozluźniającego, pewnie minimalna dawka słabego benzo...
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 124 / 11 / 0
16 grudnia 2017endother pisze:
Żarty żartami, a upośledzenie psychoruchowe jest sporym problemem.
Aż strach pomyśleć co bym odwalał przy większych dawkach trazodonu.

Tak ogólnie to nawet podoba się mi ten lek. Mam wahania nastroju i teraz przypada ten gorszy czas i jest mimo wszystko trochę lepiej niż bez leku.
Uwaga ludziska chyba zwariowałem oddam* Codeine Phosophate 30 mg! Zainteresowanych zapraszam na priv :korposzczur:
  • 5 / / 0
Pierdolenie z tym upoślezeniem psychoruchowym. Byłam początkowo na 300mg, biorąc go do snu.
Piękne realistyczne sny, fakt, wyrwać się rana z wyra było cięzko, ale reszta dnia to stan spokoju i zero dolegliwości ze strony organizmu. Z dawki zeskoczyłem dorzucając do Trazodonu inny lek.
Teraz 150mg + mianseryna postawiłymi mnie na nogi, paroksetynę dorzucam tylko dlatego, że wyśmienicie łaczy się z efedryną.

Trazodon to świetny lek, którego polecam spróbować w pierwszej kolejności. Rozkręca sie szybko i naprawdę działa.

Dla nastolatków, którym pitole na antydepresantach odmawiają posłuszeństwa, równiez polecam w celowanie w Trittico.
  • 71 / 5 / 0
Dostałem trazodon od psychiatry
Uśpi mnie bo stimach??
Zmniejszy źrenice i złagodzi psychiczne porycie??
Kto testował i po czym??
  • 90 / / 0
Po stimach będzie ciężko. Już prędzej jakieś benzo.
  • 71 / 5 / 0
Wiem że Benzo lepsze ale pytam o to czy ktoś próbował? Czy efekt nasenny tego leku się przebije??
Jedna osoba próbowała i trochę pomogło ale to tylko jedna skromna opinia
Ktoś na pewno probował :D
  • 90 / / 0
Ja nie mam dużego doświadczenia ze stymulantami, ale kilka razy wzięłam m.in. geranium z preworkoutu i trazodon nie zadziałał. Także z czymś mocniejszym raczej nie będzie współpracować w normalnej dawce.
  • 352 / 4 / 0
Witam serdecznie.

Mam bardzo ważne pytanie!!! Czy Trazodon podbija działanie kodeiny?
Bardzo proszę o szybką odpowiedz!

Pozdramiam
  • 3454 / 1110 / 0
Potęguje efekt sedatywny.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.