Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1653 / 298 / 0
Dla mnie trazodon to jedyny użyteczny antydepresant, w sensie, autentycznie pomaga zasnąć i to od pierwszej dawki - najmocniej działa w czasie pierwszych dni. W sam raz na sen podczas opio skręta o niskim/umiarkowanym natężeniu. Łapy potem się mocno trzęsą, prawie jak po sertralinie, ale mówię tu o dawkach 300mg.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 124 / 11 / 0
Brał ktoś może ten lek doraźnie na problemy ze snem?
Uwaga ludziska chyba zwariowałem oddam* Codeine Phosophate 30 mg! Zainteresowanych zapraszam na priv :korposzczur:
  • 394 / 10 / 0
To lek do 'ciągłego' stosowania, nie doraźnie.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 11 / 0
27 listopada 2017BetterThan pisze:
To lek do 'ciągłego' stosowania, nie doraźnie.
Nie uśmiecha mi się ponownie hamować wychwytu zwrotnego serotoniny w mojej mózgownicy. Lekarz przepisał mi to :wall: a ja chciałem tylko coś doraźnego na sen.

Wczoraj wziąłem ok 12,5 mg. Spałem tak sobie, ale przynajmniej długo.Rano niezły muł, w głowie sraka zamiast mózgu. Spróbuje 6 mg może będzie lepiej.
Uwaga ludziska chyba zwariowałem oddam* Codeine Phosophate 30 mg! Zainteresowanych zapraszam na priv :korposzczur:
  • 394 / 10 / 0
6mg? Ja brałem 150mg.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 2 / 0
Brałem 150 przez wiele miesięcy. W ogóle nie zadziałał w moim przypadku, lek nazywał sie trittico. Niepolecam
Uwaga! Użytkownik NBAyoungboy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 11 / 0
28 listopada 2017BetterThan pisze:
6mg? Ja brałem 150mg.
Chcę brać jak najmniej to możliwe, byle tylko usypiało.
  • 394 / 10 / 0
Kwetiapina, mirtazapina, chujowy chlorprotiksen na zjazdy ale nie.to, to sie nie sprawdzi i.jeszcze w takich dawkach.
  • 124 / 11 / 0
28 listopada 2017BetterThan pisze:
Kwetiapina, mirtazapina, chujowy chlorprotiksen na zjazdy ale nie.to, to sie nie sprawdzi i.jeszcze w takich dawkach.
Cóż ja mogę zrobić kiedy lekarz przepisał mi to, a nie bardzo się orientowałem co to za lek.
  • 916 / 169 / 0
Co to kurwa sari nigdzie o tym nic nie ma. Dobra ... antagonista 5htp. Wie ktoś jak będzie miało się to do psychodelików? Mam już rezygnować?
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.