Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 5396 / 969 / 0
@xkwikx nie próbowałem nigdy, ani mianseryny ani mirtazapiny i raczej odpuszczę, ponoć strasznie się po tym tyje i nie można tego apetytu powstrzymać i się żre w nocy.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 112 / 28 / 0
po trazodonie rowniez mialam gastro nie z tej ziemii :(
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 5396 / 969 / 0
Ja na szczęście po nim nie miałem takich akcji dlatego rozważam powrót, na prawdę mam duże problemy ze snem więc muszę się jakoś ratować a trazodon pamiętam że coś tam pomagał na pewno jakość snu była lepsza, wizytę niestety mam dopiero pod koniec miesiąca.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 98 / 2 / 0
Mam pytanie wczoraj mialem konsultacje 2lata zazywalem trazodone 75mg na sen lekarz zmienił mi cr na xr w dawce 150mg aby działało na depresje i lęki co sądzicie ?
scalono/lady
Trazodon cr czy xr kyory znich dziala lepiej przeciwlękowo i w jakich dawkach ?
  • 601 / 213 / 0
Oba działają tak samo, różnią się tylko sposobem uwalniania.
Jeden gwarantuje stałą prędkość uwalniania, drugi nie.
  • 1 / / 0
hej co sie stanie jak pomieszan tritticotrazodon 450 mg i piwo? (1 tabletka 150 mg ) czy bede mial po tym jakas pizde? (inne leki ktore posiadam to bioxetinfluoksetyna trittico deprexoletmianseryna ketrelkwetiapina) co byscie prowali polaczyc zeby miec pizde pls pomozcie

przeniesiono, na forum nie używamy nazw handlowych - nv13
  • 430 / 69 / 3
@kapson masz przepisane dużo antydepresantów. Wnioskuję, że masz problemy natury depresyjnej. Albo się leczysz albo ćpasz. Poza tym to potencjału rozrywkowego w tej Twojej liście zbytnio nie widać.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.