Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 75 / / 0
@boozer86 Ja biorę 100mg przed snem. Śpię dobrze lepiej niż po mianserynie, którą miałem wcześniej przepisaną (Lerivon). Podczas kuracji Trazodonem co wieczór, w ciągu dnia w sumie zjadłem z 1g MMC+2-FA+5MeO-MiPT. Jak na takie dawki to słabo działał ten mix euforycznie, bardziej mnie raczej zamulało niż podnosiło nastrój i zadowolenie z czegokolwiek. W moim przypadku Lek tłumi pozytywne działania dragów. Pocieszeniem jedynie było, że po przyjęciu na noc leku poszedłem spać jak zwykle.
Pewnie na zwały lek ten jest idealny. Jeszcze przetestuję te same dragi ale po odstawieniu Trazodonu od kilku dni wstecz. Zobaczymy.
  • 94 / 2 / 0
Wzięłam wczoraj wieczorem doraźnie 50 mg. Zwaliło mnie z nóg skutecznie, jestem wciąż troszkę przyjebana, ale zadziałało też przeciwlękowo.
Miałam po tym strasznie realistyczne sny. Rano chciałam dzwonić do rodziny z życzeniami i wysyłać kartki, bo śniło mi się, że są święta a ja niedobry narkoman jak zwykle olałam :D
Staying awake to chase a dream
  • 992 / 17 / 0
BTW trazodon przepięknie wyłącza psychodeliki/euforyki. Jak ktoś ostro walił różne rzeczy to dobrze to zauważa np. (niestety) ja. Za to np. wyłącza bad tripy albo after glow. Znudziły mi się kolorki po 5h tripa - trazodon 25mg podjęzykowo (20 minut rozgryzioną tabletkę bez połykania śliny) i baseline. Zero afterglowu nic, po prostu zniknęło wszystko. Na sen nie przepadam za trazodonem bo muszę go wziąć dużo żeby usypiał mnie tak jak lubię - czyli ścinał jak stuletnią sekwoje. Gdy wezmę tak dużo nie mogę rano wstać. Ale czasem stosuje np. miks mirtazapina+trazodon+ketrel (kiedyś do tego doszedł nawet zolpidem).

Działania antydepresyjnego... hmm... Niestety, nie jest to lek na zaburzenia które mam. Plus raz po dużej dawce niezłego priapizmu dostałem - na szczęście minęło samo...
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 160 / / 0
W przyszłym tygodniu mam wizytę, postaram się przekonać psychiatre do tego leku. Bez problemu można łączyć z sertralina, nie? Jade na 100mg sertralina, czuje jej działanie dość mocno, ile trazodon'u o spowolnienym działania na początek? 50mg? Godzinę przed snem?
Uwaga! Użytkownik xemnaspl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3955 / 147 / 0
ostatnio mialem kilka tabsow tego i po DXM glupie 25mg pomoglo zasnac, mysle, ze to moze byc to czego szukasz odpowiadajac na Twoje pytanie o cos na sen z innego tematu, zupelnie o nim zapomnialem. pomaga tez na dysfunkcje seksualne spowodowane ssri, mozna go laczyc z tradycyjnymi ssri.
niedojebanie genetyczne
  • 160 / / 0
Można powiedzieć, że trazadon w trittico działa całkiem, całkiem. Co prawda 50mg nie uśpiła mnie i musiałem poczęstować się zopiklonem, to dawka 150mg już robiła swoje. Zarzucam ok 20 i po 22 kładę się spać, nawet mi się to udaje. Rano o 6 pobudka, jestem trochę zamulony, ale przechodzi po godzinie i można normalnie funkcjonować. Dziwne koszmary mam tylko, brałem udział w wydarzeniach "SKLEPIK Z MARZENIAMI" S.Kinga O_O z tego też jestem zadowolony, bo po zopiklonach i zolpidemach nie miałem w ogóle snów.
Uwaga! Użytkownik xemnaspl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 310 / 5 / 0
Siema mam pytanie odnośnie trittico 150 nie będę owijał w bawełnę poszedłem do lekarza po zolpi bo lubię jego działanie a dostałem to gówno :'( czy ma to jakiekolwiek działanie rekreacyjne ? Nie wiem może jak z czymś zmiksuje ? Albo podbija chociaż jakieś inne narkotyki ? Bo jak czytam to straszna słabizna jest
Z góry dzięki i pozdrawiam walczących z depresją ;-)
  • 3955 / 147 / 0
nie sadze, ze znajdziesz w tym jakies rekreacyjne zastosowania, predzej jak ktos wspominal zbija dzialanie innych substancji, mi np. dexa zbilo i moglem zasnac.
niedojebanie genetyczne
  • 853 / 56 / 0
Dobrze rozumuje że 3 dni niebrania , spokojnie wystarczą by nie było jakiś interakcji czy osłabienia działania MDMA?
  • 537 / 35 / 0
Witam,
Motyla noga, dostałem ten sprzęt od świrologa na podtrzymanie po detoxie od opio.
Chciałem wenfle, a on mi zabił ćwieka SARI ( a myślałem że jest tylko SSRI SNRI )
Ze względu że nie wiedziałem kompletnie co to jest to zgodziłem się na 3 paczki trittico 75mg

Zażyłem dzisiaj w południe 75mg i powiem że ja pierd. zamulacz jakich mało, nawet alpra mnie tak nie zmulała jak to. Człowiek tylko ziewa i przymula.

Czy w trakcie stosowania przewlekłego ( powiedzmy 30dni ) te efekty zejdą ?
Czy to "coś" w ogóle poprawia humor/nastrój ?
Bo jak nie to opipramolu mi troche zostało to wolał bym jego niż ten zmulacz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.