Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1188 / 5 / 0
Ostawiłam i nie mogę spać, chyba wrócę do 75 mg...
Uwaga! Użytkownik Krolik1993 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 3 / 0
^pojebało cię z tym prysznicem :-p
jak nie wychodzisz z domu to rozumiem. u mnie maks 2x dziennie rano i wieczorem (zresztą polecam. mycie się raz dziennie ssie. chociaż przy częstym myciu włosy mogą wypadać i skóra głowy przesuszona ale to się da naprawić jakąś śmieszną maseczką)
częste posiłki?! moje dzisiejsze menu (i tak czuję źle, z przejedzenia): rano jajecznica, na uczelni dwa gryzy kanapki, resztę dałem koledze grubasowi, teraz ciastka od mame i jest ok.
joga po 15min 3x dziennie fajnie się komponuje z trazodonem bo dodaje energii ale nie takiej chujowej jak np. kawa.
aha, i fajki mnie w ogóle nie klepią albo jakoś tak dziwnie.
Napełnij się cnotami: przebaczeniem, łagodnością, szczerością i zadowoleniem. Niech staną się one twym nektarem, niech będą twym podstawowym pokarmem.
כל הנחלים הלכים אל הים והים איננו מלא אל מקום שהנחלים הלכים שם הם שבים ללכת
  • 79 / 1 / 0
Siemka mardeczki. Jedno male pytanko. Czy po trazodonie sie tyje? Bywaja napady zarlocznosci? "Pulchnieje" sie po nim? Z gory dzieki zq odp. Chce cos na sen, a mitra mianseryna i neuro odpadaja
  • 454 / 26 / 0
17 dzień na trazodonie 300mg ,na razie pojawiają się krótkotrwałe zwiastuny lepszego samopoczucia.
  • 454 / 26 / 0
Dawki 300+ działają mniej nasennie niz dawki 75-150mg;od progu +300 mg trazodon działa stricte przeciwdepresyjnie.
  • 282 / 2 / 0
Witam A pytanko co do tegp Trazodonu , bo mi bardziej chodzi o Fobię ,tłok ludzię , lęki itp.
Jak się na to sprawdzą - czy Podobnie Jak paroksetyna czy Wenfla?
  • 62 / 3 / 0
Odstawiłem to gówno i mam strasznie spowoknione myślenie, nie polecam.
Napełnij się cnotami: przebaczeniem, łagodnością, szczerością i zadowoleniem. Niech staną się one twym nektarem, niech będą twym podstawowym pokarmem.
כל הנחלים הלכים אל הים והים איננו מלא אל מקום שהנחלים הלכים שם הם שבים ללכת
  • 410 / 23 / 0
pizdodrom petarda pisze:
Siemka mardeczki. Jedno male pytanko. Czy po trazodonie sie tyje? Bywaja napady zarlocznosci? "Pulchnieje" sie po nim? Z gory dzieki zq odp. Chce cos na sen, a mitra mianseryna i neuro odpadaja
Nie, nie tyje sie. Ja jestem dosc pechowy jesli chodzi o wage, strasznie tyje nawet na SSRI, a na trazodonie pod tym wzgledem jest oki - lek sam w sobie nie powoduje tycia, ani nie ma wiecznej gastro. Jesli chcesz cos nietuczacego na sen to trazodon jest strzalem w 10. Usypia tak samo dobrze (albo i lepiej) jak mirtazapina, ktorej probowalem. Mocniej usypiala mnie setka Ketrelu, ale to mocno jebie w banie, poza tym sen po kwetiapinie jest taki sztuczny, trazodon dziala bardziej subtelnie i naturalnie. Co do sennosci - kiedys Trittico mnie mocno usypialo, kawa nie pomagala, ale od kiedy wrocilem do palenia i kupilem e-fajka, problem minal jak reka odjal, nawet bez kawy sie moge obejsc. No, ale to kwestia osobnicza.
Uwaga! Użytkownik krism nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 1 / 0
krism, a jak jest ze wstawaniem? łatwo trudno? jestes rozkurwiony jak po mitra/mianse/neuroleptykach?
  • 283 / 1 / 0
Trazodon ma krótki okres półtrwania w organiźmie także rano nie ma zjebki.
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.