24 kwietnia 2026PsychoLab pisze: Służby specjalne są szkolone do popełnienia samobójstwa w ostateczności aby nie dostać się do niewoli, szczególnie wojsko.
15 kwietnia 2026serotoninowy pisze: Fajnie by było znaleźć bratnia duszę i się związać bo miłość jest chyba najważniejsza w życiu i bez tego jest tylko pustka.
Życie nauczyło mnie jednego. Nic nie trwa wiecznie i ludzie odchodzą.
Trzeba mieć świadomość klasową.
Od tego trzeba zacząć.
Ja tam nigdy nikogo nie i kochałem i nie wiem co to "miłość", to dobre na stare opowiastki.
A tak swoją drogą, ciekawe czy autor tego tematu żyje.
Ja pewnego razu wyszedłem z domu nikomu nic nie mówiąc.
I jak maszyna, nie myśląc o niczym czekałem na pociąg leżąc na brudnych torach ...
A nie jak pizda pisałem o tym.
Po prostu poszedłem i to zrobiłem.
A że mi nie wyszło, to tylko moja sprawa.
Podejrzewam, że nie znajdzie się nikt, kto to świadomie przebije.
Sam Chrystus by tego nie przeżył.
Hehe, jak trzeba mocno nie nawiedzić życia jak ja...
Nie jest przypadkiem tak, że Ona jest właśnie tą najważniejszą osobą, dlatego po słowach, które wtedy padły między Wami zrobiłeś co zrobiłeś.
Oczywiście mogę łączyć kropki totalnie z dupy i nie mam racji, ale czy myślałeś o tym w ten sposób po wszystkim?
30 kwietnia 2026CandyNeko pisze: Nie ma chyba nic gorszego niż poczucie że nawet to w życiu nie wyszło....
Mi się nie udało, może Tobie się uda.
Tylko głową w kierunku pociągu, albo w poprzek najlepiej.
London ostrzeżenie słowne, mimo nazwy tematu zabronione nakłanianie do tego czynu, następny taki post warn
Serek
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.