ODPOWIEDZ
  • 174 / 41 / 0
24 kwietnia 2026PsychoLab pisze:
Służby specjalne są szkolone do popełnienia samobójstwa w ostateczności aby nie dostać się do niewoli, szczególnie wojsko.
Nie są. Nie pisz głupot rodem z kiepskich kryminałów. Tak się robiło w zamierzchłej przeszłości, ale od dawna standardem są szkolenia SERE, które realizuje się nie tylko dla służb mundurowych, ale i dla pracowników cywilnych narażonych na ewentualność porwania.
  • 173 / 24 / 0
15 kwietnia 2026serotoninowy pisze:
Fajnie by było znaleźć bratnia duszę i się związać bo miłość jest chyba najważniejsza w życiu i bez tego jest tylko pustka.
Fajnie jest mieć życie poza miłością i traktować ją wyłącznie jako dodatek do życia. Z resztą Nie ma czegoś takiego jak bratnia dusza czy ta jedyna, cieszcie się życiem, poznawajcie ludzi i nie wczuwajcie się w nic. Sam uwierzyłem, że poznałem „bratnią duszę”, dziewczynę idealną pod każdym względem… niedawno to zakończyłem i choć wiem że dobrze zrobiłem to jest mi ciężko bo właśnie sobie narobiłem ideologii jaka to ona jest idealna XD
  • 4 / / 0
Moim zdaniem zależy w co kto wierzy. Imo jest coś takiego jak beatnia dusza, ale u mnie to przyjaciółka, która myśli i czuje tak samo i dlatego się przyjaźnimy.
  • 925 / 503 / 0
Nikt nie myśli i czuje tak samo bo jesteś unikatowy. Wkreciłeś se że tak jest i jedziesz na tym paliwie.
Życie nauczyło mnie jednego. Nic nie trwa wiecznie i ludzie odchodzą.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 5985 / 1236 / 43
Oczywiście.
Trzeba mieć świadomość klasową.
Od tego trzeba zacząć.
Ja tam nigdy nikogo nie i kochałem i nie wiem co to "miłość", to dobre na stare opowiastki.

A tak swoją drogą, ciekawe czy autor tego tematu żyje.

Ja pewnego razu wyszedłem z domu nikomu nic nie mówiąc.
I jak maszyna, nie myśląc o niczym czekałem na pociąg leżąc na brudnych torach ...

A nie jak pizda pisałem o tym.
Po prostu poszedłem i to zrobiłem.

A że mi nie wyszło, to tylko moja sprawa.

Podejrzewam, że nie znajdzie się nikt, kto to świadomie przebije.
Sam Chrystus by tego nie przeżył.

Hehe, jak trzeba mocno nie nawiedzić życia jak ja...
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 101 / 21 / 0
@london5 Sorry za osobiste pytanie, ale uruchomił we mnie ciekawość fragment Twojej wypowiedzi, że nigdy nikogo nie kochałeś, a stronę wcześniej wspomniałeś o próbie samobójstwa po kłótni z siostrą.

Nie jest przypadkiem tak, że Ona jest właśnie tą najważniejszą osobą, dlatego po słowach, które wtedy padły między Wami zrobiłeś co zrobiłeś.

Oczywiście mogę łączyć kropki totalnie z dupy i nie mam racji, ale czy myślałeś o tym w ten sposób po wszystkim?
  • 5985 / 1236 / 43
Nie.
  • 154 / 5 / 0
I on i ty piszecie o tym. Z tym, że on możliwe że to dawno zrobił. I co teraz twardzielu?
  • 47 / 4 / 0
30 kwietnia 2026CandyNeko pisze:
Nie ma chyba nic gorszego niż poczucie że nawet to w życiu nie wyszło....
To prawda, 2 miechy temu już wisiałem, ale jednak zszedłem z tej drabiny. Nie ma tygodnia, żebym nie żałował tego, że odpuściłem...
-------
  • 5985 / 1236 / 43
No to zapraszam na tory.
Mi się nie udało, może Tobie się uda.
Tylko głową w kierunku pociągu, albo w poprzek najlepiej.

London ostrzeżenie słowne, mimo nazwy tematu zabronione nakłanianie do tego czynu, następny taki post warn

Serek
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.