ODPOWIEDZ
  • 3234 / 549 / 0
Ej a Wy niedoszli samobójcy planujecie dobic 40 roku niedoli? Sam nad tym myslalem ale mam dopiero 30.
Chciałbym odzyskac skladki na emeryture bo nie chce jej nawet dożywać w aktualnym trendzie kraju.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 3180 / 369 / 0
Wśród znanych mi typów wegetujących latami na granicy samobója zdecydowana większość dobiła tej czterdziechy. Ci co byli w stanie wziąść sprawy w swoje ręce już to zrobili, reszta nie ma wyjścia i jak to mówią "urządza się" na dnie.
  • 3234 / 549 / 0
Ale nieustatkowany 40 to juz brak perspektyw chyba ze ranczo i duza kasa
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 5085 / 874 / 0
Możesz sobie gdybać. Życie jest przewrotne.
Składa się z gorszych okresów i okresów lepszych .
To jest taka sinusoida . Ying i yang .
Trzeba nawet iść.w.zaparte, bo ktoś urządza tak.ten świat by niszczyć człowieka.
Depopulacja na wielu polach. Eugenika, uprzykrzanie życia ludziom poprzez podatki, treści internetowe pokazujące jak ludzie żyją high life a jak zyjesz Ty ( co jest piękne zakrzywianiem rzeczywistości).
Trucie nas fluorem, aluminium i glifasatem .
Co jest zabójcze dla szyszynki.
Dodaj do tego fale elektromagnetyczne na poziomie 2.4 GHz
Po pierwsze. Nie dać im satysfakcji.
Dla nich to będzie zwycięstwo jak się odpalisz

https://www.nexto.pl/upload/virtualo/st ... DoQ1RY_OKx
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1528 / 534 / 0
2.4GHz to masz w domowym Wi-Fi i to nie jest jedna z tych częstotliwości, które Ci super zaszkodzą i nie o samą częstotliwość w tym wszystkim chodzi bo gdyby tak było to światło widzialne by Cię zabiło skoro to kilkaset tysięcy razy większa częstotliwość. Co do reszty to się zgadzam, obecnie wkraczający transhumanism oraz fuzja świata biologii i cyfrowego to największe dla nas obecnie zagrożenia i w gruncie rzeczy to jest nowa, zamaskowana eugenika ubrana w ładne słowa
  • 757 / 114 / 0
mnie najbardziej przerażają takie racjonalne spokojne myśli samobójcze, niby nic się nie dzieje a nagle depresja tak dopierdala smętnie i rzeczowo, że nie można jej odmówić

w amoku bym się chyba nigdy nie odjebał pod wpływem złej chwili, ale za to czasem mi mózg takie przedstawia chłodne wyliczenia że do końca nie wiem
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
ODPOWIEDZ
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.