Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 84 / / 0
Nieprzeczytany post autor: katul »
[quote="Qpa"]
Być może tak samo jak ktoś z Was ma duszę, to tak samo ma i te receptory ]
byc moze ktos z nas ma te receptory, kto wie. :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik katul nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
@Qpa Temat Boga to temat rzeka, więc pozostawie to bez odzewu, skosztuj grzybów na łonie natury a może zrozumiesz :)

Jak kupiłem pierwszy raz susz, paliłem ze zwykłej kioskrurki. Palę jednen cubych - nic, drugi cybuch nic... czwarty cybuch - gong :D Nawet teraz jak sobię przerwy robię to nie kopie mnie za pierwszym razem, tylko muszę trochę spalić ażeby pojawił się efekt. "Wyrabianie" receptorów to trafne sformuowanie.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Jakiej dyskusji spodziewacie się po człowieku, który uważa za swój obowiązek wyskoczyć w środku rozmowy i pochwalić się, że on w coś nie wierzy, a potem obrazić wszystkich, którzy nie podzielają jego wizji. No litości, zostawcie go po prostu sobie samemu.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 158 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qpa »
Ktoś się obraził ? :-) Czym ?
Wskoczyłem i zasugerowałem gościowi, który kupił susz, aby kupił sobie inny, tyle.
No do zostawiam już ten temat poświadczonych naukowo receptorów :-)
  • 5299 / 106 / 0
Naukowcy może i nie potwierdzali - ja w każdym razie muszę pierwszo troszkę spalić, żeby poczuć efekt. Może inaczej, receptory trzeba "wyczulić", później się odczulają. Prawdę pisząc - chuj wie jak to jest. Salvia to dziwne stworzenie...
  • 375 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: obin »
Qpa czekamy wszyscy w dziale "konopie" na twoja wypowiedz w stulu "po co sie zaciagc? busz sie nie zaciagal i tez palił wiec NIE ZACIAGAJCIE SIE BO PO CO? to mit..." :)

PS: z mojej strony koniec rozmowy człowieku ktory ma banie nawet po powachaniu korka od wodki :) (bo i po co pic?)
Uwaga! Użytkownik obin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dutch »
z mojego doświadczenia czy to zwykła zapalniczka czy żarowa, dużej różnicy nie czuję. wali mnie tak samo mocno bez względu na temperaturę spalania... co do 'wyrabiania' receptorów to też nie mogę nic nowego dopisać - od pierwszego buszka trzepie mnie mocno i tak juz zostało. nic mi się nie wyrobiło ani nie osłabiło mimo wielokrotnego użycia :)

obin: to Clinton sie nie zaciągał ;)
Uwaga! Użytkownik Dutch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 375 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: obin »
[quote="Dutch"]
obin]

haha no moze nie pamietam dokladnie wiem ze cos takiego bylo a jakos z tamtych stron tylko "Bush" mi sie przypomina %-)
Uwaga! Użytkownik obin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Tak. Mój nauczyciel informatyki i biologii z LO też palił, lecz się nie zaciągał (dobrze) i chyba na niego nie działało... xD To on sam nie wie czy go kopało czy nie
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
szatan
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.