Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Cytat za Smile dnia 2006-07-28, 02:02:
palić salvie z lufki?!
jak żyje nie spotkałem sie z nikim kto dał rade porządnie upalić sie ze zwykłej fifki
może jakieś lekkie i nieuchwytne "coś"
ale żeby polecieć do innego świata to jeszcze nigdy :P
jedna - nic, dwie - cos?, trzecia - wyjebalo mnie w kosmos na arke noego z mnostwem zwierzatek o niekokreslonej rasie?
A co zamówiłeś Ktulhu??
wiec jak palic susz?z lufki czy jakas faje albo bongo??? :huh:
Zaopatrz się najlepiej w zapalniczkę żarową dobrej jakości, jak również jakieś bongo - faja wodna, ew. jakąś normalną faje z dużą pojemnością.
Btw - nie kupujcie tej drożyzny z ethnoshopu, choćby ja mam taniej na aukcje 24.
Precz z monopolem :)
Ktulhu pisze: dzisiaj dostalem paczuszke ze smartshopu.Lady przyszla :-D na dniach opisze co i jak :-p
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.