Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Słabość efektów suszu mogła być spowodowana złym przypalaniem, albo za krótkim trzymaniem, złym nastawieniem. Ja po suszu mam co najmniej lekkie, przyjemne efekty zmienionej świadomości.
Badacz pisze: Wydaje mi się że wszystko zależy od organizmu.
Ja na Twoim miejscu kupiłbym jeszcze z 5g suszu i spalił z bongo.
Sam na początku jak paliłem szusz w fifce to nie było żadnego efektu, popalilem w bongo troche i teraz jeden buch ekstraktu x5 daje mi 100% wizje ;]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.