Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
Wiesz co by sie działo jak by małolaci zaczeli cox walic na potege,za duzo szumu sie zrobiło.
Zawsze zostaja bliskie nam za granice i witryny zachodnie,mam nadzieje :scared:
Musze sie dowiedziec bo dwie sa z obsługa na polske juz czy sa wiarygodne.
O*Men pisze:MDAT,AMT,6-APB,NRG2,NRG3,5-iai,c1c,MBZP, 1,3 DMAA,DMC
O*Men pisze:MDAT,AMT,6-APB,NRG2,NRG3,5-iai,c1c,MBZP, 1,3 DMAA,DMCpillmann pisze:Możesz wymienić te wynalazki, dostępne poza naszym krajem, a u nas wg ciebie niedostępne? Czemu niby ta substancja nie miała by trafić do Polski? Jeśli działanie będzie nawet w 50% na poziomie kokainy, to osobiście znam ze dwie persony, które od razu zamówią i 10 kilo. Jak się wcześniej sprzedało pół tony mefa i nagle odkładanie kolejnej bańki się urwało, można popaść w stan depresji na którą lekarstwem jest tylko kolejny tak sprzedający się produkt.
Dlaczego nie trafiły tamte? Po co,jak pełno smierdzacego bufa nakupił 'dystrybutor'. schodzi to co do tej pory to sie pieprzyc nie beda w nowe experymenta. To jest powiem otwarcie bo to w koncu moje pieniaze na odczynnki wydaje CHAMSTWO i robienie z ludzi kretynów. Juz widze jak Murti "oblizuje paluszki" po tym szarym gownobufie,odczynniki wilgotne. Gram MDPV wazy z torebka 0,87mg i jest słabe a 330zł ubyło, Dosc krwa! Jak tylko uwiarygodni siej choc eden sklep agraniczny przysiegam ze nic nie zakupie z polskiej witryny oprocz jednej tak'owej ;-) Synthcox,juz to widze,jak trafi to rozpeta sie taka afera ze z RC kota bedzie trza wpierdalac przy Swiecie. Sklepy internetowe zakoncza swoja działalnosc i po ptokach. W dupie to mam bo czechy akurat mam 20minut swinskim truchtem to awaryjnie wyskoczye do Zdenka po meth.Albo troche dalej niz kilometr od granicy i "Spice"?! 'Ad Astra'! :yay:
Słyszał ktos ze dopalacze w czechach sie buduja?
O*Men pisze: MDAT,AMT,6-APB,NRG2,NRG3,5-iai,c1c,MBZP, 1,3 DMAA,DMC
Dlaczego nie trafiły tamte? Po co,jak pełno smierdzacego bufa nakupił 'dystrybutor'. schodzi to co do tej pory to sie pieprzyc nie beda w nowe experymenta. To jest powiem otwarcie bo to w koncu moje pieniaze na odczynnki wydaje CHAMSTWO i robienie z ludzi kretynów. Juz widze jak Murti "oblizuje paluszki" po tym szarym gownobufie,odczynniki wilgotne. Gram MDPV wazy z torebka 0,87mg i jest słabe a 330zł ubyło, Dosc krwa! Jak tylko uwiarygodni siej choc eden sklep agraniczny przysiegam ze nic nie zakupie z polskiej witryny oprocz jednej tak'owej ;-) Synthcox,juz to widze,jak trafi to rozpeta sie taka afera ze z RC kota bedzie trza wpierdalac przy Swiecie. Sklepy internetowe zakoncza swoja działalnosc i po ptokach. W dupie to mam bo czechy akurat mam 20minut swinskim truchtem to awaryjnie wyskoczye do Zdenka po meth.Albo troche dalej niz kilometr od granicy i "Spice"?! 'Ad Astra'! :yay:
Słyszał ktos ze dopalacze w czechach sie buduja?
Wszystkie wymienione substancje to marne substytuty pierwotnych dragów które miały zastąpić.
Całe szczęście dla Ciebie że twoja znajomość tematu RC jest tak słaba, biegnij po meth i spajsa zjebanego do Czech.
Nie sądzę że ktoś na tym forum miał okazję testować RTI-126, oprócz jednego znanego dostawcy który to zlecił syntezę, reszta deklarująca również że będzie mieć to w swojej ofercie (chyba na razie mieć mogą to tylko, jeśli kupią tą substancję od wspomnianego dostawcy), a już tym bardziej ci którzy niby mają to dostępne (polscy pseudo hurtownicy "producenci" twierdzący że produkują to sami czy też, że dla nich ktoś to robi oddzielnie, łącznie np z NBOMami LOL
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/receptomat_og_image.png)
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy
Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/jalowki.jpg)
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie
Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/chimpanzees-sharing-fruit.jpg)
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol
Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.