Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 451 / 2 / 0
Jak grałem z kapelą koncerty gdzieś znacznie poza rodzimą miejscowością i wracałem jakoś 3-4 w nocy najebany jak ruski plecak i najczęściej zbakany do tego niemiłosiernie, wracam do domu, od razu meliska i hydroxyzynka (jeszcze nie znałem benzosów %-D ) i spać, bo o 6 trzeba wstawać do szkoły (liceum zaoczne - weekendowe, a koncerty co weekend w piątek i sobotę...) Do dziś nie wiem jak to robiłem :nuts:
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 766 / 133 / 6
Po jaraniu - dobry humor, relaksująca zmuła, zdecydowanie zły czas na odpowiedzi przy tablicy, za to do pisania prac idealnie... polski poszerzony na 80% %-D
Po alkoholu - blada twarz, wypranie emocjonalne i fizyczne, społeczna normalka.
Po docu - zajebiście odpowiadało mi się na maturze z polskiego, niesamowity flow, przyjemność i poczucie misji, gdy świdrowałem nauczycielki powiększonymi źrenicami, 3mg doca aplikowałem 18h przed maturą.
Po DXM - efekt antydepresyjny, humor tak cudowny, że zewsząd padają pytania com ćpał/pił, zdarza się także wyjątkowa bezpośredniość wobec pedagogów :-D
Po benzodiazepinach - usypiałem się 2mg alpry po 2C-P, w szkole humor PASKUDNY, emocje gdzieś uciekły, najgorszy day after, jaki mi się przytrafił - więcej dowodów na to, że benzo to ogłupiacze nie potrzebuję.
Po TMA/2C-P/4-HO-MET - zmęczenie w wyniku nieprzespanej nocy, dobry humor i z lekka psychodeliczna gadka, abstrakcja czasami przydaje się na lekcjach, w świadomości zbiorowej pozostaję trzeźwy i niedostrzeżony.
Po 3,4-DMMC/pentedronie/3-MMC - postrzegane jako kac przez ludzi, pogorszona koncentracja.
Po kodzie/buprze/Tramalu - luz, zapał do pracy i interakcji z ludźmi, aczkolwiek mamwyjebanizmem świecę aż nadto ^_^

Niestety, beztroskie czasy nafazowania w liceum już minęły :-I
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 1521 / 72 / 0
Mi się zdażało przyjść wyjebanym na mefie, jak schodził to opuszczałem lekcję i udawałem się na browar celem polepszenia humoru. Nie omieszkałem rozdziewiczyć szkolnej toalety z morfinowych ekscesów, a najważniejsza zasada gdy ktoś po srogiej imprezie przybędzie do miejsca edukacji/pracy, to poczęstować papierosem jeśli palący. Właściwie wielkiej filozofii w tym nie ma, czy to kac, czy to zjazd (skręta nie miałem także się nie wypowiem %-D ) trzeba po prostu przeczekać do końca, lub wybrać prostszy sposób - w ogóle nie przychodzić. O dziwo lekarze rodzinni nie stwarzają problemów z wypisaniem zwolnienia jeśli o to poprosimy, przynajmniej ja nie miałem (nie)przyjemności.
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.