...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 261 / 16 / 0
mac pisze:
magdar pisze:
zgadzam sie z Tobą, mój intelekt spada dlatego chcę jechac się leczyć, myslisz,ze tego nie widzę i innych rzeczy gdy patrze codziennie w lustro??
skoncz płakać na forum a jedz do ośrodka. Powodzenia.
Tu muszę się zgodzić z kolegą. Im dłużej się wahasz, tym większa kupa, twardsza i zeschnięta, tak w skrócie. Nowolipsk sprawdź.
  • 257 / 5 / 0
kowalskii pisze:
Był ktoś w ośrodku w Czarnym Lesie (ul. Cisowa) k. Warszawy?

Jest tam możliwość brania leków antydepresyjnych ?
Antydepresanty można brać. Warunki mieszkalne spoko, byłem tam parę dni temu przez 5 godzin, obejrzałem i wróciłem. Ponad 20 chłopa, żadnej dziewczyny nie ma obecnie. Jak coś chcesz wiedzieć konkretnego to napisz, może będę wiedział akurat.
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 1 / 0
Ja byłem Garwolinie 3 miesiace i powiem jedno , na wakacje nie myslalem czy tam nie wrocic hehe , ogólnie kadra taka ,że głowa mała , układy na wszystko i na wszystko wyjebane :)

Byłem również w Otwocku , ktoś opisywał ten ośrodek , i troche przefantazjował , bo byłem tam 2 razy i :
- hiphopu nie mozna sluchac ryciuchów mozesz ile w dupe wlezie
-kadra spoko ale pizdusie :)
- fajków nie można palic bo zakaz palenia w osrodkach osobom niepelnoletnim został wprowadzony w ustawie i nie chcac robic cisnienia i dodatkowych układów zabronili wszystkim .
-układy były są i beda ( kto w temacie wie ocb)
-abstynencja seksualna na maksa , nawet gume mi wyrzucili jak mnie wpuszczali :/
-kierownik (pozdro Zbyszek) to były warszawski heleniarz %-D :gun: ;]
- co 2 tygodnie odwiedziny
-jest bilard
-spoleczniosci to jak dla mnie była zwała straszna cos ciagle odpierdalalismy
-leki dają bez przypału , nie sprawdzają czy połkneleś
-łatwo o leki , ja wkreciłem ,że po tygodniu widzę telewizory w oknach %-D :)
i ogólnie atmosfera spoko , trafiały sie dobre dupcie to i dobre dymanko sie trafiało :)

Wyrzucony za :
1 raz - stworzenie z koleszką z suwałk bomby chemicznej ze składników od Pani sprzataczki %-D 5 osób oparło sie w szpitalu bo chodzilismy i mowilismy patrz powachaj %-D
2 raz - jakiś frajer z warszawy jak wychodził to rozjebał sie na nasze układy i spierdoliłem z koleszką do wawy go połamac %-D

Terapia pełna trwa tam pół roku , ogólnie polecam wg mnie zajebisty osrodek .
Nie polecam wszelakich karanów i katolickich ośrodków bo dziewczyny co były ze mną opowiadały to jak w Auschwitz , za kare musiały spac na podłodzee na korytarzu itp.
Uwaga! Użytkownik Roger_Lmz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 809 / 15 / 0
Grippin pisze:
kowalskii pisze:
. Ponad 20 chłopa, żadnej dziewczyny nie ma obecnie.
To już wiem czemu ją wyrzucili %-D
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 65 / 1 / 0
roger. kiedy byles w O.T.U.?
jak ja rok temu bylam, to na luzie hh sluchalismy.
jezeli nie bylo przeklenstw i nic o dragach ofc.
a co do poryciuchow, zaczeli je ograniczac bo ktos sie skarzyl, ze sie nakreca.

A co do Garwolina to faktycznie lajt byl:)
  • 110 / 1 / 0
ja byłem od 20 bodajze maja do 4 czerwca , pozniej dzide wyjebalem :D
moim terapeuta byl krzysiek froyd , za mojej kadencji byla aga , parysek , patryczek ten mały zgredzik , klimas i jeszcze pare osób ,
haha no przy zryciuchach to kazdy sie najbardziej nakrecał :D
moze cos o mnie wspominali ? o Ad...ie i Mateuszu :D
Albo o jakims kantorze ? hehe
Uwaga! Użytkownik Roger_Lmz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / 1 / 0
Parysek... heleniarz taki?:D
a Age tez kojarze.

nie pamietam czy cos wspominali czy nie.
  • 110 / 1 / 0
no no parysek zajechany hel
Aga zryta hehe
  • 1180 / 5 / 0
He wróciłem po połtoramiesięcznym pobycie z czarnego lasu.. później coś więcej napiszę.
  • 142 / / 0
Jestem obecnie na przepustce z ośrodka na mazurach, jestem 10. miesięcy czysty, więcej napiszę po skończeniu terapii. Wiele im zawdzięczam
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.