...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Ja po 5 miesiącach właśnie od tygodnia jestem w domu , byłem w ośrodku w Pałęgach , wziełem wypis w główną, ponoć już szykowali dla mnie wypis ale ja kierując się jakże wielką dumą narkomańską sam wziełem wypis : p
Tylko w tym miejscu mogę zobaczyć siebie jak w zwierciadle xD :blush:
  • 351 / 8 / 0
Kobita, lat 30+. Głównie alko. Znacie jakieś gdzie na grudzień ją po deto przyjmą?
  • 20 / / 0
Monar Kraków dobry ośrodek z detoksem , tyle ,że tam nie przyjmują jak sie uzależnionym jedynie od alko : p
  • 12448 / 2421 / 0
To powie, że jest uzależniona również od narkotyków... kto jej udowodni, że nie jest?
  • 20 / / 0
Wykwalifikowany terapeuta,który z wywiadu się ogarnie ,że droga Pani nie ma zielonego pojęcia o dragach :) W ośrodku miałem taką panne którą wysłali starzy na leczenie bo parę razy złapali ją ze skunem po 5 msc leczeniach wszystko wyszło i okazało się ,że ona jest jedynie szkodliwie biorąca oczywiście wyjebali ją:)
  • 493 / 105 / 0
A jak nie jest i nie chce ich spożywać ( by był "dowód we krwi") - wystarczy kilka porcji makowca. Testy wykażą.
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 12448 / 2421 / 0
Antek20bstok pisze:
Wykwalifikowany terapeuta,który z wywiadu się ogarnie ,że droga Pani nie ma zielonego pojęcia o dragach :)
Nie sądzę, by ktoś sprawdzał jej znajomość wiedzy z zakresu narkotyków... Wystarczy, że w miejsce słowa alkohol, będzie używać słowa narkotyki i sprawa załatwiona : ) Z resztą nie chce mi się wierzyć, że panna nie ma zielonego pojęcia o dragach...
  • 351 / 8 / 0
pikolo pisze:
Kobita, lat 30+. Głównie alko. Znacie jakieś gdzie na grudzień ją po deto przyjmą?
Głównie alko, ale o innych substancjach też ma pojęcie i doświadczenie. . Najlepiej daleko od Galicji. Pliz. Ktoś, coś?
  • 3177 / 368 / 0
Skąd tu ludzie mają wiedzieć, który ośrodek ma wolne miejsca akurat w grudniu?
Poczytaj ostatnie 30-40 stron tego wątku, zrób sobie listę ośrodków o których są pozytywne opinie i dzwoń po kolei do każdego z pytaniem o wolne miejsca.
  • 223 / 23 / 0
Jest coś takiego chyba jak https://hyperreal.info/help/ ... Tam są numery wystarczy dzwonić. Nie wiem po chuj ten wątek jak jest [H]elp.
Uwaga! Użytkownik MopsWolnaMolekula nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.