Czyli kwetiapina cię nie sedowała? Mnie kiedyś tak ale wieki temu i tylko przez chwilę, później brałem jej 100 mg i nic, teraz 50 mg na noc i wcale jakoś mnie nie ścina. No ale wiesz, ja mam tylko zaburzenia osobowości.
Gdyby tak wyglądał zjazd po jakimkolwiek narkotyku jak po tym leku to większość ludzi zażyła by go raz.
Czwartek horror, w piątek stabilnie, wczoraj, ok, dziś znowu - wziąłem, 15 minut i jeb jakby śmierć cię z partyzanta w plecy kopnęła, żeby pchnąć ku kurwa śmierci.
Jak 2 godziny jebanego przedawkowania alfy i myślisz, że zdychasz, ale jesteś w pełni świadomy, bez wsparcia stymulacji czy co to tam pozwalało opanować panikę w jej działaniu.
Naprawdę się bałem, że zdycham. Ból w klatce i w mostku który wciąż czuję (leki brałem o 8), drętwienie kończyn, lęk, dylirka no kurwa fantastyczny lek. Der fantastycznen kurwa.
Pozdro
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.