Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1675 / 270 / 0
Pobudzająco mogą działać tylko bardzo małe dawki jak 0,5 - 1 mg. Po 2 mg to mnie ścinało do spania.
  • 1487 / 91 / 2
@zburzony Ja wziąłem 3 mg na test i dziwnie tak mnie zsedowało w porównaniu do kwetiapiny.Coś niby uśpiło, ale tylko jeść mi się zachciało.
action movie:gun:
  • 1675 / 270 / 0
@stuk powiem ci że mam szczęście i neuroleptyki biorę tylko czasem, głównie nasennie (teraz jednak biorę sulpiryd na stabilizację od kilku miesięcy). Chyba dlatego żaden nie zdążył spowodować wzrostu apetytu i tycia czego bardzo bym nie chciał.
Czyli kwetiapina cię nie sedowała? Mnie kiedyś tak ale wieki temu i tylko przez chwilę, później brałem jej 100 mg i nic, teraz 50 mg na noc i wcale jakoś mnie nie ścina. No ale wiesz, ja mam tylko zaburzenia osobowości.
  • 50 / 4 / 0
Jestem obecnie w der choroszczen i od czwartku mi to podają, dziś powiedziałem stanowcze nie.

Gdyby tak wyglądał zjazd po jakimkolwiek narkotyku jak po tym leku to większość ludzi zażyła by go raz.

Czwartek horror, w piątek stabilnie, wczoraj, ok, dziś znowu - wziąłem, 15 minut i jeb jakby śmierć cię z partyzanta w plecy kopnęła, żeby pchnąć ku kurwa śmierci.

Jak 2 godziny jebanego przedawkowania alfy i myślisz, że zdychasz, ale jesteś w pełni świadomy, bez wsparcia stymulacji czy co to tam pozwalało opanować panikę w jej działaniu.

Naprawdę się bałem, że zdycham. Ból w klatce i w mostku który wciąż czuję (leki brałem o 8), drętwienie kończyn, lęk, dylirka no kurwa fantastyczny lek. Der fantastycznen kurwa.

Pozdro
  • 50 / 4 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: WillSniff »
24 października 2007schizz pisze:
u większości chorych powoduje lęki i myśli samobójcze,
PS. Tak właśnie. Po 2 tygodniach pobytu i odżyciu na nowo sprowadził mnie na psychiczne dno
ODPOWIEDZ
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.