Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 682 / 7 / 0
ile juz bierzesz paroksetynke i po jakim czasie zaczela dzialac u ciebie?

czujesz sie wypierdoliscie czyli jak? ; p

ja biore 4 dni, nie mam nawet jednego efektu ubocznego : D ale czuje ze to gowno mnie w koncu klepnie =]
Sun Was High (So Was I)
  • 67 / 4 / 0
NiezdrowyAntoś pisze:
ile juz bierzesz paroksetynke i po jakim czasie zaczela dzialac u ciebie?

czujesz sie wypierdoliscie czyli jak? ; p

ja biore 4 dni, nie mam nawet jednego efektu ubocznego ]
opisalem w watku ogolnym
hehe dokladnie ja juz po pierwszej pixie czulem ze to mnie pierdolnie ,chodzilem naspidowany z wytrzeszczem to silny ssri madafaka ,odrazu powiedzialem psycholowi ze fluoksetyna i takie tam smiecie sa zbyt subtelne i chcem wystratowac z grubej armaty bo bez sensu testowac caly arsenal lekow od tych najslabszych ..choc ludzie tez pozytywnie reaguja na te slabsze ale jak maja czas na testy ,ja juz mam dosc tych pierdolonych fobii strzal z seroxatem trafil w dziesiatke :D pozdro
Uwaga! Użytkownik paroxetinum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2429 / 579 / 155
Ja na SSRI cały czas mam poszerzone źrenice, ale po pierwszych 2 miesiącach co prawda trochę mniej.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Ja miałem rozszerzone źrenice tylko jednego dnia i byłem trochę jak po MDMA.
  • 68 / 26 / 0
Ja po 4 latach na wenlafaksynie dalej mam źrenice jak po MDMA. Znajomi pytają się czy coś biorę. Już to mnie denerwuję. Pominięcie dawki powoduje, że źrenice wracają do normalnych rozmiarów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.