4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1521 / 72 / 0
czosnek888 pisze:
Jakoś sobie poradze bez strzykawek
Spróbuj jak antidol 15, chusteczkę czy tam coś możesz położyć na sitko - będziesz miał pewność że nie pierdolnie.
tekst powyżej =/= prawda
  • 124 / 1 / 0
@czosnek
a ch** kogo obchodzi w aptece czy Ty bedziesz walil w kabel tymi strzykawkami czy nie? O.o
ja do filtracji kupilem 2x50cm3 strzykawy jak fiuty, takie wielkie. Baba sie spytala z usmiechem po co mi takie, to powiedzialem,ze do dolewania oleju do silnika w moim motorze z '62 (WSK 125). Usmiech i good bye cellulite xD
wez ogarnij sie troche i zamow to wszystko, potem bedziesz sie wkurzal jak nie bedziesz mial czym filtrowac...
  • 6 / / 0
Zrobiłem dzisiaj mały eksperyment utleniając 600 mg wenlafaksyny nadmanganianem potasu w roztworze 10 ml wody i 5 ml octu. Zagrzmiało, zagotowało się, jakiś słodki zapach wydzieliło, ale inny niż migdałowy. Roztwór ładnie się rozwarstwił na czarne kłaczki tak jak przy metkacie, przesączyłem go i został gorzki w smaku płyn, zabarowiony lekko na słomkowo. Roztwór wlałem sobie w tyłek, bo pomyślałem że najszybciej będzie się go tą drogą też pozbyć z organizmu w razie awarii ;)

No i... czuję taki lekki błogostan, uczucie ciepła i rozluźnienia w całym ciele, lekki pisk w uszach. Stymulacji raczej wcale, efekty idą raczej w stronę MDMA, kodeiny.

Sama wenlafaksyna którą biorę od 4 miesięcy nigdy takich efektów nie dawała, więc coś tam nowego się stworzyło. I wychodzę z pytaniem do osób parających się chemią, cóż to mogło powstać?
  • 1345 / 6 / 0
Jaki eksperymentator! Masz chociaż podstawową wiedzę nt. chemii, żeby wiedzieć, czy to jest choć w 1% bezpieczne? Czy 1ug tej substancji nie zabije cię w ciągu 43 sekund, albo na przykład nie unicestwi Twojej wątroby (albo dupy nie odstrzeli?). Ja nic nie sugeruję, bo się nie znam kompletnie. Ale bym się nie odważył czegoś takiego przyjąć (nieważne, jaką drogą).

Powtarzam: dziwna ta młodzież teraz.
Wakacje mają, to nuda dupę zżera.

uwaga - niebezpieczne - to taki żart jeno

... co ja tam mam... fluoksetynę, trazodon, rutinoscorbin ( :gun: ), Loratadynę, Acodin, Apap noc, Naproxenum... i 4x100mg nadmanganianu... i Ibuprofen.
Zmieszaj wszystko w wielkim garze, na godzinę do lodówki... Przefiltruj przez watkę i pukaj.
W oko.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 1521 / 72 / 0
m3rk4ba pisze:
cóż to mogło powstać?
Placebo.
tekst powyżej =/= prawda
  • 6 / / 0
Nie, nie placebo, ale nie polecam ( generalnie nie polecam wkręcać się w substancje psychoaktywne, nowicjusze uczcie się na cudzych błędach!) 2 razy zapodałem i taki sam efekt - generalnie szału nie ma, lekki pisk w uszach no i to rozluźnienie ale nie jakieś głębokie. Pojebany trochę jestem, to fakt, bo mam znikomą wiedzę chemiczną, a robię takie rzeczy, ale ciekawość zwyciężyła jak zwykle. Popatrzyłem na te wzory chemiczne pseudoefedryny, amfetaminy, metkata, mefedronu i różnych leków przeciwdepresyjnych i kurczę, to się wszystko różni od siebie tylko kilkoma atomami albo węgla albo wodoru a taki wachlarz emocji z tego jest ;) Wiem jestem zryty, :-O
  • 3449 / 122 / 8
Śmiejcie się śmiejcie, a z utleniania wenlafaksyny z całą pewnością może powstać coś psychoaktywnego. Prawdopodobnie analogicznie jak przy utlenianiu efedryny grupa hydroksylowa zamienia się na ketonową, a jest to pochodna fenyloetyloaminy. Dokładniej 4-metoksy-beta-(cykloheksyloketo)-N-metylofenetylamina. Ale to oczywiście nie ten temat.
  • 983 / 16 / 0
Co do wydajnosci ekstrakcji pseudoefki z tabletek, to najmocniejszego kota w zyciu uzyskalem jak ze wzgledu na spory zapas metylofenidatu nie spieszylo mi sie, a ze wzgledu na bycie leniwym chujem od dziecka nie chcialo mi sie rozwalac tabletek.
Uznalem, ze to jak z antkiem, w koncu sie ten Acatar rozpusci, za 4 godziny zerkne, najwyzej wtedy bagietka rozbeltam resztki - rozpuscil sie calkiem, przefiltrowal bardzo ladnie, natomiast "wjazd" pseudoefederyny zachecil zeby odpuscic pozostale ~pol strzykawki plynu, a "dorzucic" propanolol - dobrze ze byl...
Takze panowie, moze nie jak z winem, ale podobnie jak zacier na bimber - lepiej jak troche odlezy. ;)
  • 2466 / 15 / 0
Mam sudafed ten w jednym blistrze i nadmanganian w proszku 5g

1. W czym mogę zrobić roztwór nadmanganianu aby na oko nie sypać ??
2. Jaka jest wydajność porównując z myciem tabletek i bez mycia tej otoczki ??
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1521 / 72 / 0
@bzdaddict Najlepiej gdy postoi tylko do końca reakcji, później rozkłada się na racemat efki/pefki.
@up
1. W szklance. Rozpuszczalność KMnO4 to ~64mg/1ml wody 20*C, także na pakę potrzebujesz 5ml r-r nasyconego.
2. Mniejsza. Do tego kiepsko się filtruje, zapewne barwi produkt końcowy i kto wie co z tego powstaje.
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.