Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
  • 79 / 11 / 3
Hejka. Co prawda siedzę 4 lata w dragach, ale do dziś nie mam pojęcia jakie dokładne są różnice między „speedem” a „euforykami” (dwa różne rodzaje). Choć zauważyłam że speed „przyspiesza” a „euforyki aka eufo” mają bardziej jak nazwa wskazuje - euforyczne/empatogenne działania. Lecz pytanie moje jest takie jak dokładnie się różnią te katynony od siebie? Że ten sam katynon, a dwa różne kryształy i inne działania. Wiem że kryształ kryształowi nierówny ale I’m curious nadal po tych 4 latach ćpania.

Pozdrowionka
Ciocia oooizneb
Nie dotykaj narkotyków, bo Cię kurwa zmiotą z planszy.

Masz jakąś sprawę? Napisz na oooizneb@hyperreal.email @tutanota.de bądź chat

Jabber: oooizneb@jabber.5july.net
catbox/t3dy8d.asc

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka: / sober: 01.05.2025
Artykuły
Newsy
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.