Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1181 / 43
Napiszcie po ile chodzi zolpidem i gdzie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 45 / / 0
Łódzkie, 40 zł za dwa blistry
Szkocja jasnowidząco broni narkotyków.
Elaine blath, Feainnewedd Dearme aen a'caelme tedd
Eigean evelienn deireadh Que'n esse, va en esseath
Feainnewedd, elaine blath!
  • 825 / 14 / 0
Nasen - 15 zl - opcja najbardziej do przyjęcia to blister 10 tabl m. Łódź. Bywa taniej o 2-3 ziko, zależy od źródła np. dzisiaj wyczaiłem diphergan za 20tabl ważny za 2 zł.
  • 45 / / 0
Ile browna dawka na 1. raz i po ile chodzi?
Szkocja jasnowidząco broni narkotyków.
Elaine blath, Feainnewedd Dearme aen a'caelme tedd
Eigean evelienn deireadh Que'n esse, va en esseath
Feainnewedd, elaine blath!
  • 1678 / 265 / 0
Pandaeb pisze:
Cena fenta i/lub butyr-fenta? Najlepiej zarówno w dawkach detalicznych i ciut większych niż detaliczne (nie wiem ile się tego ćpie, więc powiedzcie mi tak cenę za ~10 dawek i za ~1000 dawek, jeśli łaska).
Rynek nie istnieje, także pytanie bez sensu. Ale możesz sobie przeliczyć na plastry, licząc że najmocniejszy Durogesic kosztuje około 100zł za 16mg. Butyr jest droższy, ale więcej niż 5 tys za 1g nie ma sensu dawać ani za to ani za to.
Masz przecież wgląd w SR gdzie są rozcierki F. - tak właśnie chodzi F. w formie nie-plastrów.
O pochodnych nie ma sensu pisać bo rynek nie istnieje i nikt ci nic nie powie bo cena może być dowolna (prawa monopolu, brak konkurencji).
london5 pisze:
Napiszcie po ile chodzi Zolpidem i gdzie.
Nasen 15zł za listek. Nie wiem jak Stilnox i inne. Ja akurat mam wypisywany przez rodzinnego jak zechcę (ale nie chcę bo nie umiem wydzielać dawek :blush: ). Co do pytania "gdzie" - rynek również jakoś oficjalnie nie istnieje, inaczej niż w przypadku diazepamu czy clonazepamu. Może głupio to zabrzmi ale najłatwiej moim zdaniem będzie dorwać zolpidem przez ogłoszenia online na portalach z ogłoszeniami.
Największy przegryw na forum
  • 304 / / 0
po ile biega xanaxik na ulicy lub podobnych miejscach innych niż darknet?
Chyba już nic nie wiem. nie ma nas a co ?
jestem tu gdzie jestem!
  • 343 / 3 / 1
4,50zł - 5zł za tabse 1mg Xanaxu..
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
  • 766 / 133 / 6
Tańsze odpowiedniki Xanaxu - 3 zł za 1mg.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 343 / 3 / 1
przy tabsach 0,5mg Xanaxu również da się ogarnąć taniej :)
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
  • 840 / 26 / 0
MechanicalAnimalsMM pisze:
Ile browna dawka na 1. raz i po ile chodzi?
chodzi Ci o browna ( heroine )? - sprzedaje to się na ćwiartki i kosztuje 50zł (WWA)
a na ile Ci starczy to zależy od Twojej tolerancji .

p.s
jak nie masz tolerki a towar kozak to myślę ze pięćdziesiątka powinna Cię ściąć z nóg a setka to już zmasakrowałaby Cię a teraz akurat zajebisty temat jest na miescie.
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.