Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1181 / 43
Ile kosztuje crack ? Jak to się liczy , wagowo czy za grudkę ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 20 / 1 / 0
wagowo, za grudkę liczy się w stanach w polsce cena wynosi ok. 300 zł za gram
  • 1615 / 28 / 0
"Kamienie" rzadko są spotykane w sprzedaży. Kilkakrotnie słyszałem o cenach 250-300zł za gram, ale to dawno temu.

Nie opłaca się kupować gotowego cracku. Lepiej zrobić go sobie samemu. Reakcja nie jest skomplikowana i można ją wykonać w domowych warunkach. Metoda jest opisana na forum.

Edit:
Mówię o Polsce.
  • 269 / 4 / 0
jaka jest rozsadna cena za g mefedronu przy 1 kg?
  • 984 / 5 / 0
13-16 tys zl, chyba tak mowil jakiś pies jak zlikwidowali wytwórnię, co śmieszniejsze mówił ze występuje w pudrze i krysztale %-D znają się chłopaki na dobrym towarze
głupio wyszło...
  • 4 / / 0
Nigdy nie miałem okazji testować majki, a dziś pojawiła się MST Cont 30x10mg za 80zł i 30x30mg za 130zl. Opłaca się brać?
-Łódź.
Uwaga! Użytkownik bikiniarz1910 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2878 / 21 / 0
Ja bym brał 30x30mg. Czy warto, to zależy od Twojej majętności i tego ile jesteś w stanie wydać na majkę. Użyj wyszukiwarki do porównania cen morfiny, ale 130 zeta za 900mg wg mnie jest jeszcze okej. Wiadomo, da radę taniej, ale lepszy rydz niż nic.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 157 / / 0
mst200 po jakieś 30 zł średnio stoi.
  • 1611 / 34 / 0
Dobre ceny, choć w górnej granicy. Trzeba też patrzeć ile jebania się z dziesiątkami - na jednego strzała musisz obrobić do kilkunastu tablet.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 1951 / 14 / 0
Po ile jest 25, 50, 100g haszu?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.