Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
po ile chodzą u was emki? czasy sie zmienaja ceny sie zmieniaja (przynajmniej u mnie)
  • 161 / 8 / 0
jak cena 2cb od piguły, najlepiej orientacyjne z ilością mg
  • 505 / 91 / 0
10zł u mnie wołali za piksy, nie wiem tylko jaka dawka
Raczej nie były za dobre, MDMA lepsze
  • 3449 / 121 / 8
2C-B po 20-25 zł za pigułę ok. 30 mg.
  • 50 / 16 / 0
W ogole straszna beka, w warszawie aktualnie wiekszosc pigul z ogloszen po 40zl a emka w krysztale 150/1. Snapchatowy diler jak zobaczyl, ze mozna to kupic po 10zl na necie z dostawa prawie zrobil loda na miejscu, podobno bierze hurtem w krysztale po 95zl
Uwaga! Użytkownik Vitoelo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / 6 / 0
09 stycznia 2021Fuckingdruggie pisze:
po ile chodzą u was emki? czasy sie zmienaja ceny sie zmieniaja (przynajmniej u mnie)
25-30 zł za jedną
Ale naprawdę robią robotę %-D
  • 77 / 7 / 0
No MDMA już od grama może być po 60pln i typ i tak ma przebitkę 100% na mnie.
Ale moje pytanie to o hurty stimów będzie, po ile chodzi 100g fety i jakiegoś kryształu bez internetu? Bo w wwa, to mi krzyczą 500pln za 100g fety i jakoś 1900pln za 100g 3mmc ponoć
  • 454 / 39 / 0
^ Kolega bierze 800zł za 100g, gdy sprzedaje, a kupuje po 350. Kilogram natomiast po 6000, kupuje po 2.8k. I to towar 70% przebadany, nie uliczny syf, bo po przetestowaniu 10 losowych sortów w Warszawie stwierdzam na oko, że żaden nie przekroczył 15%.
500zł za 100g co piszesz to świetna cena, o ile to czysty towar, a nie uliczniak.
3mmc natomiast przy 100g to około 2.5-3k dla kupującego.
zobaczyl, ze mozna to kupic po 10zl na necie z dostawa prawie zrobil loda na miejscu, podobno bierze hurtem w krysztale po 95zl
To już nie te czasy. Emka zdrożała w ostatnich miesiącach ponad dwukrotnie. Kiedyś brałem 10g po 25zł/g, teraz przy 50g płacę 18zł/g, gdzie jeszcze w wakacje 50g dało radę wyrwać po 10-11zł czasami, a przy 100 prawie zawsze poniżej dychy. Tak samo piguły, kiedyś przy 100 4zł jedna, teraz przy 10 tysiącach cięzko znaleźć po 4zł.
po ile chodzą u was emki?
Hurt opisałem wyżej, typowy użytkownik narkotyków musi zapłacić 30zł za pigułę i 80-120zł za 1g kryształu. Dzieciaki bez znajomośći 40zł piguła, 150zł 1g kryształu, jeśli trafi na chamskiego dila. Stolica

@WladekKrystianPolak za 70mg Transtec płaciłem 50zł, za 30mg myślę że z 30zł.

---

po serii odpowiedzi ode mnie - po ile da radę teraz wyrwać 1kg 4cmc lub 3cmc? Ktoś mi krzyknął 18zł/g, to go wyśmiałem - naprawdę tyle kosztuje? Rok temu dało radę poniżej 5zł.
  • 4 / 1 / 0
25 listopada 2020jezus_chytrus pisze:
Zgadzam się, że policja ma teraz o wiele łatwiej, ale zajmujący się dilerowaniem powinni także nadążać "z duchem czasu" i bardziej dbać o ostrożność - wtedy i ryzyko spada. Poza tym łatwiej jest teraz uniknąć odsiadki, niż to było np 10-15 lat temu.

Właściwie to zbędna polemika, bo i tak już za to nie płacę i nie zamierzam : )
duzo trudniej jest teraz
lby pisza do siebie czy ogarniemy sztuke na fejsie
a potem dzwonia do dila
oczywiscie wiadomosci nie usuwaja
  • 454 / 39 / 0
I jeszcze jedno pytanie - ile kosztuje 1kg meth?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.