Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2714 / 512 / 0
U nas było po 40. Wyśmiej gościa który chce za to 80 zł.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1823 / 104 / 20
A 50 zł za gram mefedronu to dużo? Ile kosztuje przeciętnie mefedron w dużych miastach?
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 2714 / 512 / 0
Zacznijmy od tego, że najprawdopodobniej to nie jest mef tylko jakiś bk (pewnie 3-MMC).

50-60 zł standardowa cena.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1931 / 316 / 0
ketamina 17Ł/1g (wcześniej było po 20, wiec i tak jest alrajt)
DMT Freebase 15 lub 20Ł/250mg
DOB 2.5Ł/1,5mg (papierek, przy 5+)
gut?
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 4 / 0
GG Allin pisze:
Ketamina 17Ł/1g (wcześniej było po 20, wiec i tak jest alrajt)
DMT Freebase 15 lub 20Ł/250mg
DOB 2.5Ł/1,5mg (papierek, przy 5+)
gut?
sory za oftop ale gdzie ketamina i DMT tyle kosztuje? w jakim miescie?moze to nie DMT tylko rc jakies??
  • 1823 / 104 / 20
Na moje oko to są ceny w funtach, 20 funtów to jakieś 25 USD(za 250mg)*4=100USD za gram czyli mniej więcej tyle ile zostało podane na pierwszej stronie tego tematu.

Wszyscy podawali cenę DMT w obcych walutach, a ile kosztuje to w Polsce? Kupował ktoś kiedyś w kraju DMT, bo w przeliczeniu na zł wychodzi ponad 300zł, faktycznie aż tyle trzeba wybulić?
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 343 / 8 / 0
Skoro według Ciebie 100$ to aż tak dużo za gram DMT to poprostu zrób/wyekstrahuj je sobie sam jak zdołasz... Nie widze problemu
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2013 przez qlimatajox, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 499 / 2 / 0
miałem propozycje kupna DMT freebase za 250ziko za 1g, tak więc taka cena jest ok
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2013 przez brutal, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 32 / 1 / 0
czy 2 kartoniki LSD za 150 zł to uczciwa/w miarę normalna cena ? (Cena jest za towar i benzynę bo koleś z 50km musi przejechać i bierze za to 60 zł)
  • 1857 / 66 / 80
Za tyle floty możesz nie trzeźwieć przez pare dni a po dwóch kartonach jest ryzyko że sie zawiedziesz, może też sie trafić że to nie będzie LSD... A cena i tak 2razy zbyt wysoka.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).