- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
teleport do mixy - kodeina /Merx
niemniej jednak każdy organizm jest inny, wiec wpływ obu tych leków na twoje enzymy watrobowe może być również znikomy.
o zespół serotoninowy bym sie nie bał - koda nie wpływa na przekaźnictwo serotoninowe.
prega jest dość czesto mixowana z kodeina, prega 2h przed kodeina dobrze współgra ze soba jeśli chodzi o faze. oczywiście jednak uważałbym z tym mixem.
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
04 listopada 2025mendzinshan pisze: Nie rób na żadnym cukrowym. Rób na kukurydzianym. Przyjmij jaką dawkę chcesz mieć załóżmy na 1oz policz wszystko w chatcie gpt, oxy się zajebiście rozpuszcza w wodzie tak samo DHC, kruszysz tabsy wpierdalasz do wody zimnej. Potem to filtrujesz. No i załóżmy masz 50 ml wody z ilością 500 mg oksykodonu. Dolewasz 390 ml syropu kukurydzianego barwniki aromaty i chuj masz lean xd
Ja na 1 oz więcej niż 10mg Oksa bym nie dał ogólnie
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.