Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
@amator99
w 2001r zespół schizofrenopodobny z komponentą depresyjną, world trade center widziałem na żywo w telewizorze na stołówce, pomyślałem że to przeze mnie i w Bushu zobaczyłem diabła a w bin Ladenie Chrystusa na wielbłądzie na pustyni, pózniej tak nawijałem urojeniami w następnych wizytach po szpitalach że na przytaka dawali mi schizofrenię paranoidalną w oparciu o uszkodzenie układu nerwowego spowodowane substancjami psychoaktywnymi, urojenia były treści posłannictwa religijnego i science fiction, a hasłem łącznym wspólnym był matrix jako wspólny mianownik, ostatni pobyt był w 2015, ale leki biorę do dzisiaj neuroleptyki i stabilizator, po latach walki z chorobą zrozumiałem schemat że urojenia były tylko zbyt trudną wiedzą, nie werbalną, i nie mogłem udowodnić że wiem co mówię i dopiero po 23 latach przedawnienia i zrozumienia swojego dzieciństwa które narkotyki dwubiegunowo stymulowały, pobudzając potrzebne mi mieszanie wiedzy z wyobraznią, jednocześnie coraz bardziej degenerując układ nerwowy, i moim zdanie obecne psychotropy są bezpieczniejszym przedłużeniem romansu z dragami. BTW. dużo interesowałem się Timothym Leary, i zauważyłem że zaryzykowane zamykanie w czasie tej bardzo trudnej wiedzy jest teraz skutecznie aktywnie działające, ale teraz dopiero po latach wojska w służbie mentalnego shaolin i masochistycznego trenowaniu swego umysłu co jak napisałem było bardzo ryzykowne i procenty z mózgowego depozytu pamięci zwracają się dopiero teraz, a naprawdę brałem pod uwagę takie teorie że jestem antychrystem, jednocześnie zmieniając matrixa ego przekształcając to w osobowość Chrystusa. No ale pozostało małe utrudnienie w postaci zażywania leków, czyli farmakologicznego podtrzymania zwycięstwa nad chorobą.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.