Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Psychodeliki i mięsne tripy
Nie jem mięsa w ogóle, nie mam mięsnych tripów
28
17%
Nie jem mięsa w ogóle, mam mięsne tripy
3
2%
Jem mięso sporadycznie, nie mam mięsnych tripów
38
23%
Jem mięso sporadycznie, mam mięsne tripy
8
5%
Jem ogromne ilości mięsa, nie mam mięsnych tripów
72
44%
Jem ogromne ilości mięsa, mam mięsne tripy
15
9%

Liczba głosów: 164

ODPOWIEDZ
  • 158 / / 0
Jem mięsa ogromne ilości, raczej nigdy go nie smażę, nie piekę i nie gotuję. Po prostu na surowo z solą.

A mięsną fazę przeżyłam po około 13-14 mg 2C-P. Ogólnie to było trochę za dużo, jak na to, że w pokoju obok byli starzy chłopaka, których jeszcze przyprowadził do pokoju jak leżałam na peaku. Na żyrandolu przewiązałam wcześniej czerwoną arafatę, coby ciemniej było i przez całe 12 godzin leżenia pod nią na łóżku nie mogłam na to patrzeć... Przypominało mi to na przykład jakąś obleśną morską mątwę, albo polipa jakiegoś, a to znów obstrzępiony kawałek ścierwa. Widok TEGO powodował u mnie wielkie fale nudności. Potem, jak już się wymęczyłam i próbowałam odpocząć, ponodować, nie dało się, bo cevy to były albo splątane macki, albo demony, jelita, krew i flaki. Nie podoba mi się już 2cp, łatwo przesadzić z resztą.
"Nie zapomnę tych wszystkich akcji po klonach"
  • 5774 / 1184 / 43
Jedzenie mięsa na psychodelikach to fascynujące przeżycie. Rozmyślasz nad sensem życia istoty, którą teraz pożerasz, tańcząc dance makabre. Czujesz, że z każdym kęsem twoja energia życiowa rośnie. Takie jazdy to krok do kanibalizmu i szaleństwa. Budzą pierwotne, brutalne instynkty rządzące człowiekiem. Wychodzi z nas to czego najbardziej się obawiamy w swoich urojonych wizjach. To jest piękne.
Ostatnio zmieniony 07 października 2013 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2466 / 15 / 0
Bycie wegetarianinem obniża poziom testosteronu a mniejsza ilość testosteronu oznacza słabszego tripa.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 358 / / 0
Jestem wege, mój testosteron wypierdala razem z tripami, lol
  • 4024 / 371 / 951
White_Power pisze:
a mniejsza ilość testosteronu oznacza słabszego tripa.
A to czemu?
  • 2466 / 15 / 0
W wątku o grzybach czytałem ale nie mam w tej chwili źródła.

Chodzi chyba o to że niski poziom testosteronu podwyższa prolaktynę a ta obniża dopaminę która podwyższa poziom serotoniny. Tak jak na SSRI za mocno nie potripujesz.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 562 / 29 / 0
Nie jem mięsa od 7 lat, a mam często bardzo mocne tripy na psychodelikach po komicznie małych dawkach.
Ostatnio zmieniony 10 października 2013 przez skatofagi, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 371 / 951
No właśnie u mnie podobnie, dlatego zapytałem.

Raczej pierdoły, teoria bez pokrycia.
  • 2620 / 548 / 0
Pragnę wskrzesić temat. Jak wiemy, wiele osób donosiło o mięsnych wizjach po bromoważce. Ja z kolei miałem potężnie mięsne wizje po amanicie, zebranej i przyrządzonej godnie. Zastanawia mnie, czy znajdzie się ktoś, komu przytrafił się mięsny trip podczas gdy był już osobą mięsa niespożywającą.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 1297 / 330 / 12
Nie wiem jak interpretować ten tytuł, ale jedyne co mi do głowy przychodzi to jak po angielskim kwasie (sorry ale do tej pory nie wiem co-ile było na blotterze ale był good acid) ziomuś współlokator miał taki trochę ciężkawy okres finansowy tj. stracił prace i marudził ale pamiętam, że za ostatnie £10 kupił da nas po jakimś tikka kebabie - tak mnie ten fakt poruszył, że mi się włączyły rozkminy o jałmużnach, głodzie i wg jaki to szlachetny gest dzielenia sie posiłkiem, że aż łzę uroniłem i mu oddałem za te kebaby :patrzy:

Chociaż z drugiej strony jak to później jeszcze próbowałem rozkminić, to mógł mnie lekko w chuja zrobić bo mieliśmy na tyle pozytywnie-przyjacielskie relacje od lat i mógł wiedzieć, że po kwasie będę bardziej uczuciowy na takie sprawy i po prostu postawie te kebaby jak dobrze mnie podejdzie psychologicznie no ale to tak abstrahując - pomijam fakt, że ten kebs na kwasie smakował bardzo dziwnie to nie nadwyrężając jego dobrej duszy miałem jeszcze chytry plan zejść do niego do salonu dosłownie na 5 minut oskubać go trochę z zielska tzn skręcić jointa z jego tematu. Plan trochę nie wypalił bo zasiedzialem się tam z pół godziny i upierdoliłem połowe stołu w okruchach po zielsku i tytoniu cośtam sobie kminiąc w bani i śmiejąc pod nosem. Ziomek pyka na konsoli i wyraźnie podirytowany, że się na niego cały czas gapię zapytał mw tak:
- z czego ty sie kurwa śmiejesz?
- no bo ty jesteś taki piękny (a miałem na myśli, że ma piękne serce a nie jego wygląd zewnętrzny tzn żadne pedalstwo czy coś)
- nie moja wina, że matka z takim księciem sie jebała %-D
Kurwa, jak jebłem śmiechem z tego tekstu to mi sie znowu bletka z tematem rozjebala na stole i koniec końców ziom mi pomógł skręcić tego bata ale stwierdził, że jestem jebanym ćpunem i mam wypierdalać do siebie bo go już wkurwiam :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.