Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 291 / 3 / 0
O kurwa powinieneś to chyba napisać każdemu kto wali codziennie b-k a nie komuś kto się chiluje pseudoefką.
:
  • 1876 / 23 / 0
Desoxypipradrol , MDPV , alfa-PPP ;-)
  • 34 / 1 / 0
Tifaa pisze:
Mix, który sobie zafundowałam ostatnio to 24tab. ibupromu zatoki.
Fazaa... coś przepięknego... kopnęło lepiej niż się spodziewałam... ciśnienie 149/94/84 temp.39stopni %-D
zapalenie oskrzeli minęło jak ręką odjął, katar ustąpił błyskawicznie :-D
ale trzymało około 7-8godzin %-D
Sen... tak około 5 godzin... ;-)
budzę się następnego dnia.... okropny ból głowy, mięśni, zero chęci... gorzej niż zjazd po tygodniowym ciągu na białym. :wall:
Wniosek: to się kompletnie NIE OPŁACA! :motz:
oh nie ma to jak faza po ibuprofenie.... chciales rozsadzic "watrobe"?
  • 1 / / 0
Chociaż nie mam ubogiego doświadczenia, to jak na razie pseudoefedryna jest dla mnie najlepszą używką. Zalety:
- pokonanie nieśmiałości (nie chorobliwej, polega np. na tym, że boję się zachować czy ubrać w coś, co do czego mam wątpliwości czy spodoba się innym, albo stresuję się w towarzystwie nowo poznanych osób, co można poznać po sztucznym uśmiechu...),
- brak znudzenia, dominuje zaciekawienie czynnością, czy rozmową którą prowadzę,
- dobry nastrój - lekka euforia, dobry humor, chęć rozweselenia innych,
- lepsza koncentracja, pobudzenie,

Wady:
- cena (sudafed ok 16zł, chociaż w promocyjnej cenie - 8,9 jest obecnie apselan),
- pocenie,
- czasem w połączeniu z alko - straszny ból głowy,
- brak apetytu,
- bywa, że pobudzenie i zainteresowanie (np. rozmową), staje się tak silne, że aż boję się, czy nie jest widoczne,

Biorę od jakiegoś czasu i zaczyna robić się niebezpiecznie, bo ten środek zmienił moje życie. Z introwertyka stałam się ekstrawertykiem, zyskałam znajomych, zrobiłam rzeczy, na które wcześniej nie mogłam się zdecydować z obawy przed reakcją innych, dzięki czemu zyskałam szacunek i aprobatę...krytyka po mnie spływa, więc jeśli otrzymuję ją od kogoś, to nie jest to początkiem kłótni, a spokojnej, życzliwej rozmowy, podczas której uśmiech nie znika z mojej twarzy...bez pseudoefedryny życie mnie nie cieszy, ludzie nużą, a wszystkie czynności, które wykonuje wydają się być nudnym obowiązkiem.
Uwaga! Użytkownik pseudofanka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 486 / / 0
Nie wiem czy wyszukiwarka mnie nie lubi, czy wszyscy, prócz ćpunków z mojego miasta zjadają tabletki, a nie wciągają ich? Osobiście wolałbym co kilka sekund dociągać kolejną dawkę, po to tylko, by nie czekać nie wiadomo ile na działanie i żeby się nie okazało, że przedobrzyłem np. po dorzuceniu po jakimś czasie kilku tabletek.

Czyli dla jednej osoby jedna paka sudafedu na raz, to dawka w sam raz, tak? Muszę być w miarę ogarnięty umysłowo, nie to co po niektórych stymulantach, a potrzebuję euforii, energii i chęci do działania przez 16 godzin.

Więc dobrym pomysłem jest zakupienie dwóch opakowań sudafedu i doładowanie, gdy poczuję "zwałę"? Jak jest ze stanem umysłu po jednym opakowaniu zjedzonym (nikt nie z forum nie ładuje w nos tych kilku gram pyłu) po raz pierwszy?
  • 291 / 3 / 0
CannaBeat,daruj sobie wciąganie tego,kup sobie bufedron,powinien być idealny,co 3-4 godziny se dociągniesz 60-80mg i będzie dobrze,a umysłowo będziesz ogarnięty.
:
  • 1 / / 0
Mając w posiadaniu paczke Acataru(60mg/tabletka) i temperature ciała 37,5 stopnia,
to czy mogę sobie na lajcie przyjebać i jaka dawkę najlepiej, czy nie ryzykować?
  • 11 / / 0
sytuacja wygląda tak że mam za 9 godzin egzaminy 2, nayerbany już chodzę ale zasnąć dziś nie mogę.
acatar to dobry pomysł?
Uwaga! Użytkownik VoodooChild nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1934 / 107 / 0
ja polecam pseudoefke z kofeina czyli bierzesz robisz mocna kawe z 3-4 lyzek do geby wrzucasz najlepiej neoafrin 2 tabletki (240mg) rozgryzasz na mial i popijasz kawa, euforia poczatkowo potem swietny nastroj koncentracja a na silce to niesmiertelnosc :)
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 83 / 1 / 0
Silentium pisze:
@Up: Też zaobserwowałam ten patologicznie dobry humor. Generalnie do cirrusu nic nie mam, stosuję do DXM. Tak samo jak Sudafed i inne leki zawierające pseudo.
może DXm stymuluje ten dichlorowodorek cetirizyny - i szybciej uwalnia się dzięki temu pseudoefka? ;]
Uwaga! Użytkownik krasnal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.