Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Ale to jest kurwa żałosne.. w jednej aptece pojdziesz kupisz jedno opakowanie które ci przysługuje ale w drugiej już Ci nie sprzedadzą bo będą wiedzieli że już kupiłeś w poprzedniej hahahaha telepatycznie bedą wiedzieli ze w już dzis kupiles i nie mogli bedą ci sprzedac . Polska rządzi :)
  • 20 / 1 / 0
Najwidoczniej mam inne doświadczenie z Cirrusem. Zachęciła mnie do spróbowania jego cena, jak również teoretyczny "brak" Sudafedu (z naciskiem na teoretyczny) w pobliskiej aptece. I tak jak: owszem, sam Cirrus, bez połączenia z niczym, mało daje i nic nadzwyczajnego z tego nie wychodzi; jednak w połączeniu z innymi specyfikami (chociażby DXM) jest wręcz wspaniały. Pobudzenie, mnóstwo energii, a do tego humor mam wręcz patologicznie dobry i mogłabym góry przenosić.
Uwaga! Użytkownik Inion Einne nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 1 / 0
To może w połączeniu, ale ja z uwagi na to że brałam pseudoefedrynę a celu uczenia się to by nic mi DXM nie dopomógł. W dalszym ciągu za Sudafedem jestem, ale może kiedyś spróbuję jakiegoś mixu z Cirrusem w celu rekreacyjnym;]
  • 137 / 1 / 0
@Up: Też zaobserwowałam ten patologicznie dobry humor. Generalnie do cirrusu nic nie mam, stosuję do DXM. Tak samo jak Sudafed i inne leki zawierające pseudo.
jestem debilem
  • 36 / / 0
PcP pisze:
Może rozwiązaniem twoich problemów z lekiem Cirrus było by uprzednie rozkruszenie tabletek i rozpuszczenie w wodzie(łatwiej spożyć)?
rozpuszczenie w wodzie spowoduje że tabletki zpuchną bardzxo i zrobi sie z nich gęsty żel i to już po chwili
  • 2814 / 14 / 0
Oj. Tak.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 242 / / 0
Co do tego ibuprofenu ja zeżarłem go w czystej postaci Ibuprofen-Pabi w ilości 3g i jakoś nic mi nie jest :)
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 927 / 5 / 0
jeżeli już pseudoefedrynę łykać, to polecam środek Cirrus - zawiera substancję czynną: chlorowodorek cetyryzyny (5 mg) oraz chlorowodorek pseudoefedryny (120 mg). cetyryzyna to lek przeciwhistaminowy, czyli w sam raz dla tych, którzy nie lubią się zbyt intensywnie drapać... poza tym, pseudo jest w dość dużej dawce (w porównaniu z innymi farmaceutykami). do tego lek nie zawiera paracetamolu, więc nie trzeba się męczyć z ekstrakcją. cena: op. 6 tabs - 16 PLN.
Chujowa rada z kilku powodów:

Po pierwsze, cirrus to lek o przedłużonym uwalnianiu.

Po drugie, oprócz pseudoefedryny zawiera cetyryzyne, która osłabia działanie pseudoefki, pozatym PE to nie koda, tutaj reakcja histaminowa nie zachodzi :nuts:

Po trzecie, obecnie najlepszym preparatem z pseudoefedryną jest sudafed, posiada 12 tabletek, każda zawiera 60 mg pseudoefedryny, a co najważniejsze nie ma w nim żadnego paracetamolu, ibupromu, ani jebanych antyhistamin. Tylko pseudoefedrynę i wypełniacze, np. laktozę. Cena oscyluje w granicach 14-16 zł. Jakiś czas temu gadałem z Czechami którzy jeżdżą po niego do Polski, a u siebie wytwarzają metaamfetaminę ;] U nas wiekszość użytkowników robi z niego użytek w postaci kota.

W ostatnim czasie brałem kilka razy pseudoefke w robocie i nawet fajnie pobudza, w miksie z tigerem, czy tam kawą znacznie poprawia wydajność w pracy, tydzień temu w robocie zjadłem 720 mg PE wypiłem 3 kawy i zapierdalałem jak na władzie %-D Szef jak zobaczył ile zrobiłem w porównaniu z kolegami prawie się zesrał, może dostanę podwyżkę hehe :cheesy:

Co do tego ibuprofenu ja zeżarłem go w czystej postaci Ibuprofen-Pabi w ilości 3g i jakoś nic mi nie jest
szacun :nuts:
  • 329 / 9 / 0
ogółem pseudoefedryna ssie..ale dziś czułam się tak zdepresjonowana i zmęczona że kupiłam sobie ten zjebany sudafed, 4 tabletki zjadłam reszte zapodałam donosowo.Czuję się trochę lepiej tzn zmęczenie zniknęło i czuję takie charakterystyczne wkurwienie troszkę.Nie jestem zdziwiona,zawsze mam taką złość po tym.Ale lepsze to i tak niż smutek zamuła i zmęczenie.oczywiście wiem że czeka mnie zjazd z tego gówna dzisiaj, który u mnie objawia się wielkim bólem głowy.Ale jestem na to psychicznie przygotowana
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
  • 260 / 5 / 0
donosowo?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.