Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 555 / 2
pseudoefedryna tylko z Sudafedu. Ale jest kapryśna raz kopnie prawilnie jak alfa a raz tylko przyspieszone bicie serca i nic więcej.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2535 / 594 / 0
28 października 2022cieciu pisze:
Probował ktoś stosować pseudoefedryne na zjazd po amfetaminie?
Kiepski pomysł.Serce dostało by strasznie.W najlepszym wypadku podniosło by chwilę na duchu i zostało by okropne przestymulowanie.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 2 / 0
czy po balecie kokainowym, w celu podreperowania zatok i odetkania nosa, można sobie machnąć pare pigułek czegoś z pseudoefedryną? jakiś tabcin czy ibuprom zatoki? czy lepsza xylometazolina? choć z tym drugim mam bardzo złe wspomnienia
  • 631 / 103 / 0
Znalazłam w lekach sudafed, prawie całe opakowanie bez jednej tabletki. Mam trochę rzeczy do zrobienia na uczelnię. Ile tabletek zjeść na pierwszy raz z tą substancją?
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 1174 / 222 / 23
@mmigotka
Pewnie już zjedzone, ale dla potomnych powiem, że 240mg i sprawdzacie reakcje
  • 45 / 2 / 3
czy pseudoefka(sudafed) to dobre rozwiązanie/bezpieczne rozwiązanie przed alkoholem by zachować w miarę trzeźwość umysłu i stymulację? np. 3-4 tabletki przed alkoholem w połączeniu z mj
  • 44 / 1 / 0
@Mefistofeles1945 pseudoefedryna z apselanu też działa i też jest kapryśna po za blokowaniem kataru (nie stosować dłużej niż 5 dni bo będziecie mieć nieżyt nosa polekowy)
  • 5774 / 1181 / 43
13 listopada 2022kielon pisze:
czy po balecie kokainowym, w celu podreperowania zatok i odetkania nosa, można sobie machnąć pare pigułek czegoś z pseudoefedryną? jakiś tabcin czy ibuprom zatoki? czy lepsza xylometazolina? choć z tym drugim mam bardzo złe wspomnienia
Przecież jest Acatar w spreju do nosa.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3435 / 715 / 9
Kota z tego zrób. Acatar w sprayu jest na xylometazolinie.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 586 / 123 / 0
Pefka też nadaje sie w umiarkowanej dawce + kofeina + nalt/l-tyrozyna.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.