Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 232 / 1 / 0
To niech mi ktoś mądry powie dlaczego 420mg pseudoefki z sudafedu/apselanu zażyte po ciągu na kodzie działa na mnie jak około 225 kody? Uspokajam się, rozluźnioniaja mi sie mięśnie i łapię przysypy? Jedynie zrenice reagują prawidłowo, tzn. rozszerzają się co z moimi szarym zmieniajacymi kolor oczyma daje piękny wizualny efekt..
Uwaga! Użytkownik Tifaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 1 / 0
Ajj a ja mam dobre odczucia... moja magisterka leży i kwiczy, a nawet nie kwiczy bo nie ma czym... więc wczoraj z braku fety stwierdziłam, że spróbuję czegoś innego i udałam się do apteki po sudo... jako że brak jest tam ibuprofenu, paracetamolu i innych syfów łyknęłam 720, bo słyszałam, że mało kopie... ale po tej dawce wrzuconej koło 18.00 kopnęło i zmusiłam się do spania o 3.00, ale o 4.00 znów byłam na nogach. Co do innych skutków to brak apetytu odczuwalny, puls podwyższony, ale kończyny mi nie drgały :-)
Także moi Drodzy- co organizm to reakcja ;] ja dodatkowo mam małą niedowagę, więc to też może mieć wpływ na wpływ ;-)
oczywiście nie polecam, ale sama pewnie jeszcze po pefkę sięgnę %-D
wszystko to fikcja...
  • 3523 / 51 / 0
Ja się dziwię ludziom,że biorą czystą pe. Warto natomiast z tego zrobić metkatynon i cieszyć się 10 x bardziej. pseudoefedryna kojarzy mi się z zejściami po metkacie czyli generalnie niczym przyjemnym
  • 47 / 1 / 0
pseudoefka to taka poziom wyżej kawa
10 poziomów niżej EPH
https://www.youtube.com/watch?v=i4FuPdMskeI
  • 43 / 3 / 0
Próbowałem ostatnio zakupić również środek z pseudoefedryną , sytuacja identyczna jaką opisywałem w wątku dotyczącym efedryny, czyli akurat nie ma ale mają coś innego o podobnym działaniu, oczywiście bez pseudo.
  • 3523 / 51 / 0
Donatellol pisze:
Próbowałem ostatnio zakupić również środek z pseudoefedryną , sytuacja identyczna jaką opisywałem w wątku dotyczącym efedryny, czyli akurat nie ma ale mają coś innego o podobnym działaniu, oczywiście bez pseudo.
Gdzie ty mieszkasz %-D ? Preparatów z pe jest całkiem sporo i to bez recepty więc skąd takie problemy u ciebie?
  • 167 / 2 / 0
Kup gripex max %-D
:gun: :diabolic:
  • 5299 / 104 / 0
Ban na duckduckgo albo na hajpową wyszukiwarkę ;] ? Acatar, Sudafed, Cirrus
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 94 / 2 / 0
Wczorajszy dzień pod znakiem podróżowania koleją(3 mandaty wyłapane w ciągu jednego dnia, mój rekord) i zwiedzania na lekkim rauszu, w nocy szedł jeszcze etylofenidat, ale wyszedł.
Obowiązki jednak wzywają. Biedujemy, więc wyciągnęłam z szuflady Sudafed, zjadłam na razie 120 mg i zapiłam kawą wymieszaną z mocnym kakao i cukrem.
Po 10 minutach odeszła ta nieznośna senność(zasnęłam na kiblu w pkp) i czuję się leciutko podstymulowana :3

Kusi żeby zjeść pozostałe 240 mg i zobaczyć co się stanie. Trudno mi uwierzyć, że dzisiaj PONIEDZIAŁEK, czuję się i wyglądam co najmniej "piątkowo". Zaraz do gimnazjum, nie mogę sobie dzisiaj poeksperymentować za bardzo. Nie wiem czy to bezpieczne po ostatnich zabawach z etylo i ketonami.

// ahoj, dodałam 60 mg i czuję przyspieszony oddech i serducho, a także więcej chęci do zebrania się w garść.

Od biedy pseudoefka/dex + kofeina ratują dupę, znowu się potwierdza ;]
Staying awake to chase a dream
  • 3523 / 51 / 0
Spierdalailama pisze:
Zaraz do gimnazjum, nie mogę sobie dzisiaj poeksperymentować za bardzo. Nie wiem czy to bezpieczne po ostatnich zabawach z etylo i ketonami.
Gimbusie odrzuć wszelakie narkotyki i poczekaj co najmniej kilka lat aż wydoroślejesz i będziesz miał typowe dla dorosłego człowieka spojrzenie na świat. Jesteś na prawdę w wieku w którym nie powinno się brać za dragi.Twoja psychika dopiero dojrzewa.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.