Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Ranek. Tragedia. Wychodzę do kibla, wyciągam pytę i zauważam, że jest jakby mniejsza i strasznie twarda. Nie miałem wzwodu tylko tak jakby w środku coś stwardniało (ale nie zesztywniało). Stan ten utrzymywał się jakieś dwa tygodnie. Potem zaczął zanikać i na krótko wracać tak, żeby po miesiącu już nie wrócić.
Więc jak to jest? czy ktokolwiek z Was miał podobne doświadczenia w związku z pseudoefedryną? Czy wiecie dokładnie jak mna się to do przerostu prostaty o którym ostrzegają w ulotce?
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Druga 300mg. Na drugi dzień po tej trzysetce zachorowałem. Niezauważyłem jakichś efektów, ale kilka dni po tym w ogóle nie waliłem konia, a jestem nałogowym onanistą. Ogólnie od tamtej pory minęły teraz jakieś 2 tyg. powoli zaczynam robić to coraz częściej i wszystko zaczyna wracać do normy.
Po fecie też było nieźle, ale nie pamiętam, bo już od dawna nie fukam.
Co z tego że mały i twardy.
Spró buj niech panna go rozbudzi - a bedziesz ja dymał jak Czyngis Han rosjanki przez 10 godzin z super przyjemnocia
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.