twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam
To mój pierwszy post wiec proszę o wyrozumiałość. Szukałem w wyszukiwarce podobnego tematu, ale nie znalazłem. Chodzi mi o to, że w czasie uprawy nie było mnie parę dni w domu. Gdy wróciłem, jedna z roślin nagle wybiła i w te pare dni bardzo urosła, niestety za bardzo, i przypaliły sie włoski na samym szczycie. Od tego momentu mam wrażenie że roślina "stanęła", oraz straciła zapach. To traw już ponad 1,5 tygodnia. Czy jest możliwe, że nic z niej już nie będzie ? proszę o jakąś rade, akurat ta jest największa... :wall:
Pozdrawiam
  • 5 / / 0
Podnieś lampe, zadbaj o temperature. Zestresowales roslinke przez przypalenie jej topow, podlej ja nawozem i daj jej pare dni. Za pare dni wszystko powinno wrocic do normy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.