Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2193 / 363 / 0
Ano tak.. zapomniałem o tym xD

Też wydzwaniałem do typów z oszukamyDwacztery,
jakoś się nie mogłem z nimi dogadać
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 199 / 33 / 0
wykopanie jakiegos starszego goscia z lozy w klubie (chwile pozniej bramkarz wykopywal mnie z klubu :*) ). zezarlem tez najebany niezidentyfikowana, aczkolwiek napewno dosc spora, ilosc clonazolamu i doprowadzenie sie do takiego stanu ze jak zobaczylem filmiki to rece mi opadly. akurat widzialo mnie wtedy polowa ziomkow z osiedla, a wczesniej poklocilem sie z dziewczyna ktora prosila mnie zebym z nia poszedl do domu i pozwolenie wrocic jej samej przez jakies 10 km
  • 8103 / 906 / 0
Najadłem sie , diazepamu, lorazepamu. Efekt - bełkotanie do domowników, chodziłem jak ostro najebany, spadłem ze schodów %-D i na koniec zgubiłem samarkę z benzo.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 140 / 43 / 0
Wsadziłem (kompletnie pijany) ośliniony palec do wora z flubromazolamem i polizałem. Obudziłem się dwie doby później. Ponoć ciężko było mi dać napój, majaczyłem coś i nie dało się mnie wybudzić. Na szczęście ludzie myśleli, że się tak ostro schlałem.
  • 1305 / 162 / 0
Wyzwalem ostatnio pół wsi od kurw zbluzgalem księdza i pamiętam tylko zejedznie klono i pójście na takie pole i picie wodki mam nadzieję ze nie będzie sprawy o groźby karalne
Obudziłem się na sor z cewnikem pampersem i pasami %-D
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 14 / 0
Substancja: Flualprazolam. Tradycyjnie niepewny dawki (moje ulubione dellusion of sobriety), dorzucam 1 mg.

To była piękna wyprawa do stolicy, zabranie lubej nad morze etc. Sympatycznie. Dobrze, że narobiłem zdjęć, gdyż luka w pamięci skutecznie wymazała cały dzień. Smaku kawy z budki na gdyńskiej plaży nie zapomnę nigdy, podobno była przepyszna ;)
Powyższy post jest subiektywnym spostrzeżeniem z doświadczeń sennych usera.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
  • 8103 / 906 / 0
żałuje, ze poszedłem na miasto bełkocząc i zaczepiając obcych ludzi i prosząc o fajki.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 568 / 53 / 0
żałuję, że po całym dniu kroplenia nieokreślonych dawek flubromazolamu, poszedłem z kumplem na 2 piwa, a poźniej do pizzerii. To było z 3 lat temu ale od tego casu już tam nie poszedłem. Jakieś rozlewanie sosów, zbieranie ich kawalkami pizzy ze stołu i jedzenie ich, bo "przecież nikt na ten stół się raczej nie zesrał". Bełkot, pisanie smsów do znajomych z całkowicie losowych liter, potem powrót do domu, zasnięcie na fotelu przed kompem tak, że dobudzić mnie nie mogli. Pobudka w tym samym miejscu po jakiś 15 godzinach i tłumaczenie matce co to miało być...
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 980 / 83 / 0
Po moich prxypalach z benzo alko GBL, ogólnie gaba
Zostałem abstynentem, nie dotykam niczego i lecze się z narkomanii
  • 1628 / 195 / 0
Ja kurwa żałuję 2 lat życia. Może nawet 3. I właśnie chociażby dlatego żałuję że nie wiem czy to były dwa czy trzy lata.

Napisałbym książkę z tego upodlenia, której nikt by nie czytał ale niech to odda skalę.

O dziwo obylo się bez policji chociaż nawet sam ją czasami wzywałem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."