Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mój psychiatra przepisujemi ostatnio coraz większe dawki. Bardzo mnie to zastanawia ponieważ czuję się coraz bardziej uzależniony. Boje sie że będzie jeszcze gorzej jak będę chcial odstawiać. Mówiłem mu o tym samym problemie lecz twierdzi, ze przepisze mi jeszcze jeden dodatkowy lek. Jak to jest u was?
  • 549 / 179 / 0
Przepisuje większe dawki CZEGO? Jeśli to coś innego, niż benzo czy opio lub ewentualnie metylofenidat, to raczej nie ma się czego bać
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 2807 / 364 / 0
Dokładnie napisz jakie leki Ci przepisuje i w jakich dawkach i co jest powodem leków jak i zwiekszenia dawek ?
  • 4 / 1 / 0
12 czerwca 2022badzingla pisze:
Przepisuje większe dawki CZEGO? Jeśli to coś innego, niż benzo czy opio lub ewentualnie metylofenidat, to raczej nie ma się czego bać
Czemu metylofenidat? Możesz uzasadnić?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.