Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mój psychiatra przepisujemi ostatnio coraz większe dawki. Bardzo mnie to zastanawia ponieważ czuję się coraz bardziej uzależniony. Boje sie że będzie jeszcze gorzej jak będę chcial odstawiać. Mówiłem mu o tym samym problemie lecz twierdzi, ze przepisze mi jeszcze jeden dodatkowy lek. Jak to jest u was?
  • 549 / 179 / 0
Przepisuje większe dawki CZEGO? Jeśli to coś innego, niż benzo czy opio lub ewentualnie metylofenidat, to raczej nie ma się czego bać
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 2806 / 362 / 0
Dokładnie napisz jakie leki Ci przepisuje i w jakich dawkach i co jest powodem leków jak i zwiekszenia dawek ?
  • 4 / 1 / 0
12 czerwca 2022badzingla pisze:
Przepisuje większe dawki CZEGO? Jeśli to coś innego, niż benzo czy opio lub ewentualnie metylofenidat, to raczej nie ma się czego bać
Czemu metylofenidat? Możesz uzasadnić?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.