Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 59 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: naur »
Nie wierzę w to że Chaotka jest "prawdziwa", po prostu nie mogę, hahaha.
RELATIONSHIT
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
chaotka to czempion
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: katotaliban »
Ona jest prawdziwa i to jest najbardziej tragiczne.
As above, so below
  • 1211 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
[quote="greenz"]
kogo stara zlapala ze strzykawka w dloni niech przybije piatke! ]

no jak chuj... %-D
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 504 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antraxkelso »
piona.
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Mnie złapała pielęgniarka. To właściwie ja ją złapałem jak mi wbijała :scared: Nie powiem, fajny jest diazepam iv %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 169 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Exagon »
oo tak.. diazepam iv jest boski. ale "glupi jas" lepszy..
  • 31 / / 0
zbysiu666 pisze:
Ona jest prawdziwa i to jest najbardziej tragiczne.
Zdecydowanie przewiduję tą opcję!
A raczej stanowi to przedmiot mojej bolesnej ciekawości ;]
Do tematu] To był pierwszy przypał w czystej formie, sytuacja niepozostawiająca wątpliwości, żadne tam hujowe poszlaki typu "zmęczony ostatnio jesteś". Zamknąłem się na balkonie ze śmiechu i czekałem kiedy sobie pójdzie. Niedługo potem przybiegłem do domu żeby szybko nabić szkło i zaraz wybijać, i zostawiłem uchylone drzwi. No i Widok Mamy w Korytarzu, ziom ;]
Pierdolenie takie, no ale zgodne z tematem.
Uwaga! Użytkownik Brązowy Oxford nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2009 przez rysiekzklanu, łącznie zmieniany 1 raz.
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 3854 / 312 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
O, skamieniały temat. Nigdy nie zostałem bezpośrednio przyłapany na ćpaniu, czy to przez rodziców, bądź innych osób z kręgu rodziny. Raz jedynie, opalając lufkę przed kompem, musiałem mocno rozgrzaną kolbę schować pod udo, bo mama weszła do pokoju i zapytała się czy nie chce czegoś do jedzenia %-D . Odpowiedziałem, że nie. Jak zamknęła drzwi, od razu uwolniłem kolbę z pod mojego uda, i bucha z moich płuc.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.