Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 123 / 10 / 0
^słyszałem o czyms takim.
  • 581 / 77 / 0
Tak. Mi kiedys zatrzymano.
Dawno dosc temu, za czasow pojedynczego Vendora.
Ale to byla jakas grubsza akcja wtedy, wszystkie ich przesylki zatrzymali, u wszystkich przewoznikow...
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 948 / 278 / 2
09 grudnia 2017ledzeppelin2 pisze:
Odnosnie pustych przesylek, niekompletnych

Nie moge znaleźć tego posta, ale v pisal kiedys (tutaj albo na r) że ma swoich pracowników z paczkomaty. Informacje odebrałem wtedy w ten sposób: o spoko, paczki beda szybciej szly.
Raz mi nie doszła przesyłka.
Moja paczka byla kiedys tylko nacieta po bokach foli od otwarcia ostatniego elementu i . Z precyzją niesamowita. Watpie zeby janusz w pospiechu mogl tak to zrobic.
Otrzymalem zwrot,
Vendor ma taki styl działan . Wysyła niekompletne , puste, albo giną w akcji .
Malo komu bedzie sie chcialo bawic w rekompensaty.
Vendor zyskuje.

Swoją drogą, mysle ze v te paczki wysyla puste, a pracownicy maja za zadanie je "przetrzymac w oddziale" co tworzy iluzje ze inpost cos kompinuje.
Przeciez ten sposob wydaje sie prostszy i bardziej logiczny.
Pakowanie solidne, kto by sie bawil w ukladanie paczki od nowa.

Prosze o akceptacje, nie podalem danych personalnych.
Wybacz, ale to wygląda jak początki problemów natury paranoidalnej. Już są kolejne elementy układanki, ludzie wewnątrz którzy mają przetrzymywać przesyłki, żeby stworzyć iluzję, tak jakby nie mieli zapierdolu szczególnie teraz ze zwykłą masą przesyłek świątecznych. Nie rozumiem tego narzekania, szczególnie, że dostałeś zwrot.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Macie ostatnio pecha co niektórzy. Paczkomaty działają sprawnie mimo natłoku świątecznego. Zamawiałem w piątek, wczoraj (wtorek) odebrane. Co prawda w innym punkcie, ale i tak całkiem niedaleko. Paczka nienaruszona, wszytko w jak najlepszym porządku. Tego życzę wszystkim.
  • 41 / 6 / 0
Pomimo okresu przedświątecznego paczka mi przyszła jeszcze szybciej niż zwykle. Wysłana była w poniedziałek, a we wtorek rano już czekała w paczkomacie. Więc u mnie też wszystko normalnie a nawet o dziwo lepiej
Uwaga! Użytkownik ppa00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 3 / 0
Zamawiał ktoś nasiona kaktusów z zagranicy ? Zdarzyło wam się że sprawdzali ?
Uwaga! Użytkownik JakisTam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 542 / 37 / 0
Wyrywkowe sprawdzanie to w zdecydowanej części loteria.
Poza typowym ćpaniem, bo po sortowniach zdarza się, że łażą z labradorami.
  • 757 / 113 / 0
ale dzisiaj inpost w chuja leci, od rana status do doręczenia, a tu 20 i ni widu ni słychu, może ta skurwiała pogoda dała się we znaki
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 538 / 65 / 0
^ze mną też w chuja leci.
Od wczoraj 21 wyjęli z paczkomatu, do dzis status bez zmian. Co on kurwa jeździ ponad 24h swoim paczkomobilem zamiast zawieźć to do oddziału? Najzabawniejsze, że miasto nadania 1.5h drogi ode mnie. A myślałem, że już dziś rano będę miał.
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 1 / / 0
Mam pytanie. białko że sprawdzeniem zawartości. Wałek? Komuś się udało zamówić odebrać i zrealizować?
Pozdro

Buron
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.