Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Ja gdy zamawiałem hometa i synt.kanna razem około 4g z Niemiec po delegalizacji to przyszło mi pismo po 3-4 miesiącach z sanepidu tylko że zatrzymano taką i taką przesyłkę, nie było nawet wezwania na przesłuchanie i po około miesiącu przyszło umorzenie. Co najśmiejszniejsze dopiero parę miesięcy temu po około ponad roku odesłali mi kopertę wraz z opakowaniem . Żadnego trzepania chaty nie było więc to nie jest wyznacznik że zawsze tak się dzieje.
  • 26 / 1 / 0
Zamawiałem kilkanaście razy na paczkomaty i nic nie zginęło. Z pocztą i kurierami tak samo, jedynie wczoraj wysłali mi paczkę pocztą, stanęła na WER i nie wiem czy wpadną panowie w mundurach czy bez lipy i paczka dojdzie. Nie wiem co macie z tymi znikającymi przesyłkami ale mam nadzieję że mi się to nie trafi :)
Uwaga! Użytkownik Ekstremalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 581 / 77 / 0
Na luzie. Okres przedświąteczny, za chwile mikołajki do tego, pozniej w styczniu wyprzedaże... Następne 2 miesiące będą paki miały opoźnienia. Kurierzy zapierdzielają jak głupi, wczoraj około 2:30 widziałem jak typ wkładał paczki do paczkomatu...
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 2 / 0
Dowiedzialem sie, ze jest po prostu przeciazenie, tak jak przedmowca mowi, duzą iloscią zamowien, oni maja powod raz do roku, my niestety nie, i tutaj jest kruczek, cierpliwosci :)
Uwaga! Użytkownik franiosz156 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 1 / 0
Faktycznie, przesyłka jest w rękach kuriera, firmy mają obciążenie ale jak obsuwa jest 1 dzień to jeszcze nie tak źle. Trzeba zrozumieć firmy kurierskie, sami mają tyle pracy a nigdy nie dostałem paczki z poczty czy też inpostu dalej niż po dwóch dniach od nadania, a nawet i tak na sto paczek trafia się to dwa czy trzy razy tak jak delkarują.
Uwaga! Użytkownik Ekstremalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 173 / 13 / 0
InPost nawet wysyła maile przy najbardziej obciążonych paczkomatach, że one są często okupowane w tym okresie i proponują dostarczenie do innego w pobliżu; można się zrzec tej możliwości. W ogóle ciekawostka, paczka zginęła mi z trackingu całkowicie (nie ma takiego numeru), potem się znalazła a mail o czekającej na odbiór paczce dostałem o 2 w nocy :P
  • 581 / 77 / 0
Wszyscy teraz dostaja te maile/smsy, bo wszystkie paczkomaty i popy sa przeciazone. Warto im na to pozwolic, bo przekoerowuja do punktu oddalonego max 2km od wskazanego paczkomatu.
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Jest to mozliwe ze 2 razy list zaginal?? Paka z Pl do pl Stealth nie do wykrycia.
  • 538 / 65 / 0
Możliwe jest, ale to oznacza że w takiej sytuacji pech maczał palce.
Skąd pewność, że zaginął tak w ogóle? Może opóźnienie przez nadchodzące święta.
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 3362 / 349 / 0
Paczka nie zostala wyslana albo gdzies lezy w skrzyniach zapomniana przez poczte na kilka tygodni.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.