Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 691 / 54 / 0
Tak się składa, że mam puste opakowanie po Afobanie o Relanium. Chce wjechać na nfz do psychiatry i pokazać mu tylko nie wiem co XD Byłem raz u psyhiatry przepisał mi hydroksyzyne doraźnie i setaloft jako lek. Nie wiem czy iść do tego samego i nie powiedzieć mu czegoś w stylu, że hydroksyzyna strasznie źle na mnie działała, miałem po niej mdłości i wrażenie drętwienia ciała, a na drugi dzień byłem nie do życia. Za to raz prywatnie otrzymałem (i tu albo afobam, albo relanium) i działa świetnie, przy ataku paniki pomaga praktycznie odrazu, ze snem też nie ma problemu i co najważniejsze nie czuję się zmulony na drugi dzień. Doradźcie co doświadczeni userzy jak się do tego zabrać, co wyłudzić. I to i to bardzo lubie, ale relanium chyba łatwiej co nie? Prywatnie narazie nie chce bo oszczędzam kase. Pozdro!
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 205 / / 0
Sinner, dokladnie tak jak piszesz. Ja zawsze u nowego lekarza mowie, ze znam dzialanie relanium i dobrze sie u mnie sprawdza na uspokojenie.
Bania goni banie:P
  • 572 / 47 / 0
Zalezy czy wyczuje cpuna i czy ma doswiadczenie w kontaktach z wyludzaczami.
  • 691 / 54 / 0
oddymiony, ale prywatnie czy nfz?
  • 205 / / 0
Ja na nfz tylko. W koncu trzeba wykorzystac jakos te potracenia co miesiac z pensji:p:p
Bania goni banie:P
  • 299 / 6 / 0
nfz -0 darmoszka, ale jak potrzebuje hurtowo np 16 paczek klonow lub wiecej to śmigam do prywaciaka place 70 zl i ogień :D
Wczesniejsze konta : Klonista, Scierwiaz

Ile to juz lat ! %-D
  • 691 / 54 / 0
Jakie benzo najłatwiej wyłudzić od psychiatry? Byłem raz i dostałem setaloft + hydroksyzyne (które chujowo działało, czułem się gorzej na drugi dzień jak po jakimkoliwke benzo). A gre wchodzi afobam(alpra), clony albo relanium. Tak więc o co poprosić? Od każdego mam też opakowanie więc mogę pokazać i powiedzieć, że mi ktoś z rodziny polecił na fobie społeczną i nerwice (co nie jest kłamstwem) kilka tabsów i że działało idealnie w momencie kryzysu. Najbardziej bym chciał alpre :(
  • 299 / 6 / 0
Kazde benzo łatwo :)
Wczesniejsze konta : Klonista, Scierwiaz

Ile to juz lat ! %-D
  • 742 / 12 / 0
Najlepiej wbijasz mówisz żeś uzależniony, poprzedzając to wszystko bajeczką o jakiejś dobrej pracy, jakiś szanowany zawód (taki podkład pod to wszystko żeby nie było żeś degenerat z ławki z pod bloku).
luminal_100
  • / / 0
@scierwaz troche gorzej z midazolamem jest prywatnie tak ale na nfz jeszcze sie nie udalo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.