Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Siema, brałem wczoraj 80mg oksykodonu i klonazepam o niewiadomej ilości (mała biała okrągła tabletka z krzyżykiem) koło godziny 13, a potem pod wieczór po dwudziestej 160mg oksykodonu i dwa piwka. Wszystko było git, pojechaliśmy z dziewczyną po maczka, a potem graliśmy na PSie i zaczęło się, że nie mogłem się skupić na grze bo cały czas podsypiałem, a potem totalnie odleciałem, że nie dało się mnie obudzić. Dziewczyna nie wiedząc o moim wcześniejszym ćpaniu poszła do sypialni i wróciła po godzinie. Wtedy już mnie obudziła i podobno byłem cały siny i ciężko mi było utrzymać równowagę, laska powiedziała, że mam źrenice jak szpileczki i sama zapytała czy czegoś nie brałem. Dzisiaj jest już okej, ale jeszcze się czuję lekko przymulony. Czy ja otarłem się o śmierć? Brałem juz podobne dawki np 120mg i nic się nie działo. Możliwe, że to kwestia alkoholu nawet w małej ilości zmieszanego z oxy? I czy możliwe, że zrobiłem sobie jakieś kuku przez niedotlenienie? A może to nie była depresja oddechowa tylko zwyczajnie byłem na tyle senny, że poszedłem spac w sensie dosłownym. Jak temu zaradzic na przyszłość, co brać do opio, żeby zminimalizowac takie ryzyko? Myślałem nad energolami albo mocną kawą

Nie bierzcie narkotyków bo was kurwa zmiotą z planszy, mnie prawie zmiotło, a wydawało mi sie, ze zawsze mam wszystko pod kontrolą i pilnuję dawek. No a tutaj zonk
  • 3245 / 617 / 0
Depresja oddechowa i w konsekwencji niedotlenienie plus najprawdopodobniej skoki ciśnienia, ciesz się że nie obudziłeś się w szpitalu, miałem takie trochę lżejsze coś po tramadolu z tym że jeszcze na tyle wystarczyło oddechu żeby rozchodzić po domu. A jeszcze dodam że Twój miks chyba zawiesił Cię na noodowaniu, i po lżejszych rzeczach może wystąpić sprzężenie zwrotne, że im bardziej próbujesz myśleć tym bardziej narasta strach paraliżujący oddech normalnego natlenienia. Zwłaszcza przy nienaturalnym skupieniu typu właśnie konsola, komputer itp.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1182 / 43
Myślę, że mało brakowało i już byś tego nie napisał.
Miałem podobnie kiedyś, też po oxy.
Dziwnym trafem sam się obudziłem, a i tak nikogo wokoło nie było kto by mnie obudził. Potem dotarło do mnie, że nie oddychałem.
Też myślałem że zejdę. I też raz miałem tak po gieblu i alkoholu. Też się sam obudziłem, na bezdechu.

To przez tego klona obstawiam w Twoim przypadku.
Końskie dawki oxy, alko i do tego benzo to co się dziwisz.

Przyznaj się, pewnie jeszcze samochód prowadziłeś, co ?
Napisz też koniecznie czy głośno chrapałeś. Zazwyczaj podczas depresji układu oddechowego wystąpić może takie głośne charczenie.
To jest bardzo ciekawe, na przyszłość taka wiedza może się wszystkim przydać.
Dziewięć dni temu założyłeś wątek, w którym stękałeś, że nic Cię nie klepie a tu widzisz jaki zonk.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3455 / 555 / 2
160 mg oksykodonu to nie jest 40, 80 czy 120. Nie no moim zdaniem przedawkowałeś jak siny byłeś to niedotlenienie.

W jednej kwestii słuchaj mów prawdę ze waliłeś to i to w przyszłości.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Re: Przedawkowałem…
Nieprzeczytany post autor: Gromon »
Jeśli już uderzasz w takie dawki to bezpieczniej jest powiadomić drugą osobę co brałeś, kiedy i ile, by mogła odpowiednio zareagować. Ona nie wiedziała, poszła sobie do sypialni a Ty już mogłeś zacząć powoli gnić.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.