Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam,
mam taki mały problem a mianowicie kolega przywiózł mi kilka opakowań psylocybinowych trufli. A dokładnie - http://92.48.206.81/~tatanka/tatankasho ... cts_id=278 . Żeby łatwiej było je przewieźć rozpakował je i włożył wszystkie razem do jednego pudelka. I tak moje grzybki podróżowały przez trzy dni, rozpakowane i bez odpowiedniej temperatury(w smart shopach są przechowywane w lodówkach) Moje pytanie to: czy na pewno wszystko z nimi w porządku??
Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik avery nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Proszę o pomoc,bo mam naprawdę straszny dylemat...
Uwaga! Użytkownik avery nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
kilka dni im nie zaszkodzi, kilkanascie byc moze juz bedzie za duzo. zatem smacznego i pozdro z amsterdamu. 10g powinno cie porobic
  • 3 / / 0
Mam pytanie, dostałem od kumpla ostatnio trufle z holandii, nie wiem dokładnie jaka to odmiana. Miał je od marca, przechowywał w ciemnym i suchym miejscu. Dostałem je wczoraj, nie wyglądają na spleśniałe ani zgnite, pachną dośc dziwnie, jak ziemia + karma dla ryb.
Wyglądają tak:
[ external image ]

Są miękkie i takie hmm.. "gumowe"

Myślicie że nadają się do jedzenia?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".