Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 456 / 22 / 0
cbsz pisze:
To wszystko zależy od rodzaju cery. Mi przesuszanie i unikanie kremów pomogło. Jak przypalilem spirytem czy tonikiem syfy nie chciały wyskakiwać :-) rada nie równa radzie, może jednak warto spróbować a jeżeli problem powstaje po stosowaniu dragów to problem nie jest skomplikowany.
Mi częściej wyskakują własnie w trakcie kiedy ich nie biorę co jest dość zabawne. Chociaż to żadna reguła.
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 397 / 32 / 7
C9H13N pisze:
Tak. Kobiety ponoć lubią dusić syfy i na poważnie sprawia im to kolosalną przyjemność- nawet moja żona przegląda mnie w tych sprawach chcąc się... odprężyć...?
Podzielam opinię... pytanie czy chodzi o odprężenie czy wyżycie się hehe...

Do tematu...nie wiem skąd ludzie po fecie/innych srodkach dostają syfów... potrafię oporowo wpierdalać w siebie włada i nie mam problemu. Może kwestia tego że dbam o higienę ( sry ale myć się trzeba) no i chociaż czasem bardzo ciężko - Jem Jem jem.. jak to ktoś mądry mi powiedział - Pierwsza zasada: Ćpiesz to jesz!
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1450 / 18 / 0
Chodzi o geny z pokolenia na pokolenie... W czasach intensywnego dorastania- mam na myśli czasy gimnazjum miałem tylko pojedyncze pryszcze. Ale w LO z dnia na dzień gęba tak mi się świeciła, że było mnie widać z końca korytarza.

Ostatnio miałem okazję porównać twarz byłego nałogowego alfa-PVP'powca oraz feciarza.

PVP'owiec wygląda ok. Ale feciarz ma straszne doły po trądziku, czerwona twarz. Non stop jakby była niedogojona. Metabolity? Czystość? W końcu alfa to był RC'ek, więc w sumie czystość bardzo wysoka. Koleżka, który walisz futro miał non stop ten sam sprzęt- gruda- 6 śledzi. Po jednej przy zerowej tolerce bym piwa nie otworzył i latał wyginając wszystkie kończynie i ryj...

Powiedzmy, że różnica w odkurzaniu wynosi 2-3miesiące...
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 397 / 32 / 7
C9H13N pisze:
Ostatnio miałem okazję porównać twarz nałogowego alfa-pvp'powca i feciarza.

PVP'owiec wygląda ok. Ale feciarz ma straszne doły po trądziku. Metabolity? Powiedzmy, że różnica w odkurzaniu wynosi 3-6 miesięcy.
Nałogowy? Masz na myśli kogoś regularnie walącego, w ciagach czy iles lat... ja jem dużo fety... a zle nie wygladam, to chyba tez kwestia ogarniecia swych ruchów, nie drapania, nie roznoszenia syfów po ciele.
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 22 / 0
up.
Ja bym się nie zamykała w porównaniu tylko i wyłącznie tych dwóch osób bo mogą mieć zwyczajnie tendencję do takiej a nie innej cery. Warto byłoby trochę zwiększyć skalę porównawczą ;) poza tym trzeba pamietać że fety w fecie u nas jest stosunkowo niewiele a cała reszta czyli te wypełniacze własnie mogą zasyfiać twarze.
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 397 / 32 / 7
W Pl nie wiem jak z fetą, ale mialem dobra raczej...a tu gdzie jestem - prosto z pieca moze i stad..ale masz calkowita racje ze nie ma co zamykac sie w porównaniu dwóch osob. :)
  • 34 / / 0
Cynk jest najlepszy na syfy :) Wiem, że kulturyści którzy są na sterydach, żeby unikać syfów myją się 2 razy dziennie, z resztą wrzucę jak zapobiegają pryszczą sterydziarze, nie wiem na ile pomoże to osobą nie biorącym i tym bardziej nie ćwiczącym, ale może poczytacie o tych substancjach i znajdziecie coś dobrego :)

- Prysznic dwa razy dziennie
- Mydlo Siarkowe, bedzie to nasze mydlo do codziennej pielegnacji ciala
- Witaminy A B C E
- Cynk
- Tabletki z zawartoscia czosnku
- Tabletki drozdzowe
- Piling ciala ( specjalne balsamy z granulkami )
- Sól do kąpieli ( mozna uzyc soli kuchennej )
  • 1344 / 145 / 8
Doccryn pisze:
- Prysznic dwa razy dziennie
- Mydlo Siarkowe, bedzie to nasze mydlo do codziennej pielegnacji ciala
- Witaminy A B C E
- Cynk
- Tabletki z zawartoscia czosnku
- Tabletki drozdzowe
- Piling ciala ( specjalne balsamy z granulkami )
- Sól do kąpieli ( mozna uzyc soli kuchennej )
wszystko to opiera się na częstym myciu skóry, przeciwutleniaczom i zabijaniu bakterii.
warto się zapoznać z tym co to są syfy i skąd się biorą, bo głównie jest to nagromadzenie się toksyn i bakterii w porach, więc częste mycie wraz z peelingiem zapobiega powstawaniu syfów, a spirytus salicylowy jest używany do zmian trądzikowych :-)
pomaga również długa kuracja visaxinum. zaznaczam długa bo dopiero po miesiącu, dwóch widać poprawę i jest to trochę drogi interes.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 559 / 39 / 0
Ogólnie, na szczęście, nie mam wielkich problemów z trądzikiem, mimo posiadania cery mieszanej. Wiadomo, czasami pojedyncze przygody tego typu się pojawią, ale myślę, że powodem ich wyskakiwania na twarzy to zmiany hormonalne, a nie ćpanie. Gdy bierze się fetę, trzeba się myć, bo jak nie dba się o higienę podczas fukania, to potem się nie dziwcie się, że macie wulkany na ryju. ;) Opio w ogóle nie nasila zmian trądzikowych. Zero.
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 397 / 32 / 7
meme pisze:
. Gdy bierze się fetę, trzeba się myć, bo jak nie dba się o higienę podczas fukania, to potem się nie dziwcie się, że macie wulkany na ryju. ;) Opio w ogóle nie nasila zmian trądzikowych. Zero.

dokladnie jak piszesz i pisalem i powtarzał bede... nie wazne jak zajechany ale do wanny/pod prysznic/ kran / do rzeki ( zalezne od okolicznosci :P) ale przemyc sie trzeba zawsze. a w plecaku coś do dezynfekcji/nawilzane chusteczki.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.