uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 17 / / 0
Wlaśnie minąl 2 tydzień rewega 18/6 i moje kolejne pytania:

ile jszcze czasu go podtrzymać...?

czy zauważacie coś do poprawki...?

sory za jakość fotek......tel...

http://img129.imageshack.us/my.php?imag ... 1273eq.jpg
http://img223.imageshack.us/my.php?imag ... 1288pe.jpg
http://img156.imageshack.us/my.php?imag ... 1293wc.jpg
Uwaga! Użytkownik ...abq... nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: L&M »
sytuacja twoich roślin zmieniła się zdecydowanie na + w porównaniu do tego co przedstawiałeś na początku, ale cóż, nadal jest kiepska, plonu z tego nie bedzie raczej żadnego, radził bym doprowadzic tą uprawe jak najszybciej do końca i wziąc się za coś pożądnego , może te pare gramów osłodzi ci gorycz niepowodzenia i zmobilizuje do dalszego działania:D mam jeszcze małe pytanie , te grapefriuty wysadzałeś z pestek czy posłużyłeś się klonami?? pozdro
  • 17 / / 0
PESTKI feminizowane.......

Jakie popęłnilem błędy......?

Czy mogę jeszcze coś naprawić.......?

I ile jest te " pare gramów"....../
Uwaga! Użytkownik ...abq... nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: L&M »
pare gram to powiedzmy 20 -30 gotowego suszu ;-) a błedy to tak jak już wcześniej była mowa złe ustawienie hps , i kiepska wentylacja, ja w moim boxie postawiłem na podobny mechanizm jajk twój , zastosowałem 2 wiatraki wyciagające i "luźne" (papierowe) drzwiczki przez ktore wchodzi powietrze do środka a światło prawie w ogole nie wychodzi na zewnątrz, tyle tytlko że te wiatraki mam z obu stron lampy oddalone około 10 cm od niej , lampa jest 15 cmnad roślinami a temperatura prawie przy ziemi i tak wynosi około 30 C wiedz jeżeli ty masz termometr na samym dole to górnym częściom rośliny może byc ciut za gorąco , a propo też mam zadzone feminizowane grapefruity , mają juz 11 dni zobaczymy jask beda dalej rosnąc:D pozdro
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ROB »
Witam farmera owoców tropikalnych :-) Dzisiaj własnie dotrały do mnie pestki Grapefuita z female seedes i własnie są w trakcie kiełkowania. :-D To jest równiez mój pierwszy indor wiec mam kilka pytań do bardziej doświadczonego chodowcy, tym bardziej ze ja równiez mam zamiar stosowac scroga. Po pierwsze jak sprawuje sie ten jonizator powietrza i czy wart był zakupu?. Po po drugie ile czasu trwało kiełkowanie ? Na razie to wszystkie pytania z góry dziękuje za odpowiedz
Uwaga! Użytkownik ROB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 201 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ziolo »
tematy o jonizatorze i kiełkowaniu (nawet oddzielny temat o kiełkowaniu nasion z female seed) już są, wiec poszukaj, a nie produkuj nowe posty
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.