uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lewar »
[quote="...abq..."]
Mam pytanie]
nic nie ryzukujesz, myśle że ze 2 tygodnie wystarczą.
[b][color=crimson]Reggae[/color][color=orange] And[/color][color=limegreen] Cannabis[/color][/b]
zagubiony w czasie i przestrzeni
nic nie wiem
  • 182 / / 0
Nieprzeczytany post autor: barcioKK »
temp nie przekracza 27 stopni? a termometr trzymas w ziemi ? bravo, to zawies go przy najwyzszym szczycie i zobaczysz jaka masz temp <_<
  • 89 / / 0
Nieprzeczytany post autor: koyot »
I o ile taka zmiana może przedużyć uprawę.....?
srednio licz dwa miesiace kwitniecia, ławo obliczyc jak dasz na dwa tyg veg...2,5 miesiaca
Uwaga! Użytkownik koyot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ...abq... »
barcioKK pisze:
temp nie przekracza 27 stopni? a termometr trzymas w ziemi ? bravo, to zawies go przy najwyzszym szczycie i zobaczysz jaka masz temp <_<
Doskonale wiem że temperaturę trzeba mierzyć przy szczytach, po prostu nie mam go przymontowanego na stale i sobie go przemieszczam, tak jak mi się podoba.
Uwaga! Użytkownik ...abq... nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Uwaga! Użytkownik ...abq... nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: klev »
coś juz z tego powinno wyjśc :) Powodzenia.
  • 182 / / 0
Nieprzeczytany post autor: barcioKK »
widze ze nie masz go przymontowanego na stale ale moglbys go jakos oprzec przynajmniej na siatce, ogolnie wyglada to juz lepiej :-) przelaczysz na vega i po 2-3 tygodniach bedzie wygladalo o wiele wiele lepiej pozdro powodzenia ;-)
  • 89 / / 0
Nieprzeczytany post autor: koyot »
widze ze obnizyłes siatke i przelaczasz na veg, tak?

mogłbys jeszcze porobic z siwatłem:
dac hps na srodek po bokach swietlowke, było by ok jakbys dodał 1-3 szt po bokach swietlowki, --->allegro 13zl 23philips, u mnie whurt 10zl

co do ziemi: pisałes ze masz 12litrow ziemi, w tych 12-tu masz dwa krzaki pewnie? Na moje oko jest za mało jesli planujesz ta "revegetacje"(choc nie wiem czy to tak mozna nazwac)
jak masz mozliosc dolozenia nieco ziemi to nie zastanawiaj... jesli nie to trudno, pozostaje modlic sie zeby wzrost sie nei zachomwał zbytnio, jesli dysponujesz funduszem mozesz zainwestowac w stymulator korzeni...

I jak w konu z wentylacja? co Ci w srodku hula?

poobrywałbym te odrosty ktore na tej fotce tak prowizorycznie zaznaczyłem, jak pisałem wyzej te odrosty nie maja szans dojscia do siatki, przez to ze sie ich pozbiedziesz "moc" lodyzki pojdzie w wyzsze partie rosliny ktore beda przez to szybciej rosły
Uwaga! Użytkownik koyot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Wentylacja: mam wentylator od pc na górze boxa, jednak jak obniżylem lampe to temperatura drastycznie mi wzrosla nawet do 40 stopni) wiec jak jest światlo to uchylam lekko drzwi i wtedy nie przekracza 30 stopni, więc chyba jest ok.
Oczywiście pousuwam te odrosty i postaram się dolożyć trochę ziemi.

Jednak na stymulator korzeni i rozbudowę oświetlenia nie mam już funduszy.

Jeżeli chodzi o centralne polożenie hps też nie ma szans, bardzo bym chcial żeby byla taka możliwość ale po prostu jej nie ma. ( na pytania dlaczego nie mam sily odpowiadać ).

PS. dzięki koyot za rady !
  • 92 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k44 »
Temperatura Ci wzrasta bo masz zla wentylacje.
Poszukaj po forum napewno cos znajdziesz
Uwaga! Użytkownik k44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.