Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 51 / 4 / 0
@Verbalhologram propranolol niby też się stosuje na ataki paniki właśnie…

Fuzja - 909

mi w każdym razie pogorszył sprawę, wzięłam o 16:40 i tak po 2 godzinach słabo mi się zaczęło robić i lęk nie do wytrzymania, trzęsę się, wzięłam benzo jakieś 40 min temu ale i tak nic nie pomogło a ciśnienie mam koło 100…
już nigdy tego gówna nie wezmę tragicznie się czuję
  • 3245 / 617 / 0
więc może lek nietrafiony, ja tymi kazaniami sugeruję się tym że opisane są ataki paniki, więc cała psychosomatyka dolegliwości i zależności, mózg-serce. Ja miałem wogóle taką sytuację raz że poszedłem na pogotowie po receptę na propranolol, bo już lekarz nie przyjmował przed świętami, to szpitalny lekarz powiedział że się boi mi to przepisywać, a pózniej już na luzie u psychiatry dostawałem 10tki a nie tak jak chciałem 40tki, naprawdę dziwne że ktośna leczenie 150 pulsu nie ustalił ci dawki i dał ten lek na domowe leczenie. Ja jestem kamikadze po ponad 20 latach jeżdżenia po szpitalach, a nie uważam tego leku za w pełni bezpieczny.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 4 / 0
no właśnie na następnej wizycie muszę dopytać o dawkę… i masz rację @Verbalhologram mi też się wydaje że nie jest w pełni bezpieczny, bo ma bardzo obszerne działanie na organizm, wystarczy zobaczyć ilość wskazań do jego stosowania…
  • 2 / / 0
Ze względu na brak dostępu do innych specyfików, które z tego co czytam mogłyby pomóc, czy jest sens wrzucić tego większe dawki na zejście z kryształu na ułatwienien zaśnięcia?
  • 2801 / 361 / 0
Co do Propranolu to lek na obniżenie pulsu . Sam gdy go wziąłem 1 raz to humor mi sie poprawił przez chwile co bylo dla mnie dziwne ale niestety przy swojej chorobie nie moge go stosować bo może nasilać obajwy przy dłuższym braniu .

Co do kryształu to jedynie benzo z propranolem bym nie szalał
  • 6 / 3 / 0
Czołem naginacze rzeczywistości !

Chciałbym się z wami podzielić, bo sam również się wcześniej zastanawiałem odnośnie walenia propranololu
do stymulantów jeszcze w mixie jak zwykle z alkoholem / jazzem/ cukiereczkami (wiem jestem hedonistycznym pojebem cukierki mnie łaskoczą po worze przez chwilę
To cała moja bomba.
Ziomo nekrofil trupa wykopuje przy tej samej dawce)
Otóż zdobyłem ten propranolol
w stężeniu 40
jestem znerwicowany tudzież czasami przesadzam aplikując dawki uderzeniowe co w efekcie skutkuje tachykardią, duszeniem się albo inne gówno no generalnie masz takie zaraz zejde żegnajcie albo dzwońcie po karetkę
Dobra wracając, na pizdzie przyjebałem
40 propranololu i już nie czuje napierdalania pikawy
ustabilizowany głęboki oddech
No kurwa gituwa reasumując :D
Pragnę nadmienić że zjadłem z pione krisa wrzuciłem 3 monklery w odstępach czasowych i wypiłem parę flaszek wódki (kwaśna cytryna żubrówka 🤤)
No i lole smażyłem jeszcze
Po powyższym kombo z pewnością już bym był na skraju opętania

kompletnie definitywnie pozytywnie działa funkcjonuje popieram i szanuje a ręka ani nie drgnie normalnie mógłbym na ostrej kurwie puzzle poukładać i wazony lepić

Polecam dla nerwicowców przy objawach właśnie siadających na serducho i ciśnienie dla mnie związek w pytę !

Ktoś tam napisał żeby absolutnie nie mieszać ze stimami to dementuje zdecydowanie to jest świetny związek pozwalający zapobieganiu krzywych jazd i zniwelowaniu objawów psychosomatycznych 🧸
  • 1251 / 315 / 12
Dostałem receptę na to gówno od swojego lekarza na (symulowaną) depresje, zszargane nerwy i problemy z zasypianiem. Miałem wyrzucić ale może ktoś mi podpowie czy mogłoby sie nadawać do mixowania z opio i weedem?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 507 / 194 / 1
Może obniżyć pracę serca po ziółku jak masz z tym problem
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 132 / 18 / 0
Mi pomaga na serducho. Czytam opinie i dużo osób narzeka na dysfunkcje erekcji, czy u was pojawił się też taki problem, jak tak to przy jakiej dawce? Wolałbym tego uniknąć, być w pełni sił 😉
Ja biorę rano 10mg i wieczór 10mg, narazie wszystko działa, ale to drugi dzień dopiero, może później rozwinąć się jakaś dysfunkcja erekcji?
Nie planuje brać dłużej aż ciśnienie wróci do normy przejdzie stresowy okres itp, coś około miesiąca do trzech.
Away for Xmas and New year eve!! Happy Holidays :extasy:
  • 4894 / 853 / 0
@HEXENMEISTER plany ok, tylko odstawienie beta-blokerow już tak kolorowe nie jest, dawka 20mg malutko więc może się uda odstawić.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.