Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 348 / 264 / 0
Obstawiam że jeszcze wtedy ciśnienie skakało tylko jak miałem atak a brałem przed i przez to miałem zbyt niskie ciśnienie co powodowało reakcje jakbym miał zaraz zemdleć. Teraz to myślę że bym nie poczuł, może nawet raz przetestuje "for science", ale obawiam się że mogła to być też reakcja paradoksalna / ubok. Ciśnienie, serce itd to nie żarty.
null
  • 1 / / 0
W takim razie co dla pozostało dla osób z nadciśnieniem, przyjmujących leki na stałe? Jakie substancje niosą za sobą najmniejsze ryzyko kuku, może w ten sposób. Ja już 3 lata nie tykam stymulantów, jedynie alko i zioło od czasu do czasu. Niestety często jestem świadkiem walenia w klame przez osoby trzecie, co przez pryzmat starej, ale wciąż żywej miłości, wywołuje u mnie ból dupy xd
  • 1 / / 0
Myślicie , że można brać propranolol razem z lekiem Sulpiryd? Czy nie powinno się stać nic złego? Dodam , że uważam również medycznej marihuany.
Pozdrawiam ;)
  • 586 / 123 / 0
@SydneyFo

Brałem taki sam zestaw z tym że nie była medyczna mj i wszystko spoko z tym że przy dawce opipramolu 50-50-100mg już nieźle na łeb wchodziło THC.
Sulpiryd troche odmula ten stan po opipramolu zauważyłem.
  • 3245 / 617 / 0
W pewnym sensie rekreacyjnie zażyłem 50mg propranololu, nie miałem objawów negatywnych tylko NUDE HADE, czas jakby swobodnie powoli płynie i słucham spokojnej muzyki, nie chcę tego leku obwoływać rekreacyjnym, ale jakoś udało mi się trafić w ukierunkowanie nastroju propranololem, i też najpierw wziąłem 20mg a pózniej dopiero jak nic ciekawego się nie działo dorzuciłem 30mg.

Kurde dorzuciłem hydroksyzynę, i położyłem się relaksacyjnie, tak leżałem w jakby niepełnym śnie, i pod koniec jakby zasypiając na dobre miałem wrażenie że siedzę w samochodzie w miejscu kierowcy, a obok siedział Jezus i mówił mi że mogę coś zrobić zle i to zle wpłynie nabieg wydarzeń, i żebym tego nie robił, ale sumarycznie niem co to miało by być.....serio po dzrzemce propranolowo hydroksyzynowej miałem takie quasi sny.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 4 / 0
siema, mam arytmie bez przerwy od bardzo dawna, tzn. codziennie mam w spoczynku puls 110-115 na minutę. przy atakach paniki nawet 150 dlatego mam przepisany propranolol 10 mg, ile mam brać przewlekle ??? bo nie mam określonej dawki
  • 3245 / 617 / 0
Przy 150 to według mnie powinno Cię pogotowie zabrać. Nie piszę po złości tylko ojciec mierzy non stop ciśnienie sobie w domu, i podobno 70-75 to niby normalnie, nawet ma dzienniczek samokontroli pomiarów, gdzie wpisuje datę i godzinę żeby to pózniej lekarzowi pokazać @lildie
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 4 / 0
@Verbalhologram napisałam, że mam puls 150 przy atakach paniki, czyli wtedy gdy czuję bardzo silny lęk i niepokój i to chyba jest normalne, tak samo jak przy jakimś ciężkim wysiłku
  • 4293 / 698 / 2117
@Verbalhologram puls 150 nie jest niczym niezwykłym. W zależności od wieku ma się go wiadomo, często niższy i strefy są inne, ale nikomu jeszcze 150 nie zaszkodzi. Porównywalny puls - ten wynik - można uznać do tego, jakbyś w dobrym tempie węgiel przerzucał łopatą. W każdym razie, taki puls nie jest czymś nadzwyczajnym, oczywiście nie utrzymywany długo — w tym przypadku, u niego tylko przy atakach paniki, więc nic mu się nie stanie. A na pewno nie zabierze go pogotowie.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3245 / 617 / 0
Atak paniki jeśli często się powtarza to dla mnie jest to objaw psychiatryczny, a nie kardiologiczny, i to tak jak korzysta się z papierosa że na chwilę niby uspokaja, wogóle to dziwne że przy leczeniu takich symptomów nikt ci dawki nie ustalił, może zacznij się leczyć kardiologicznie, a nie jak doraznie na ból zęba. napisała że ma 150 przy atakach paniki a nie od machania kilofem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.