Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
W tym poście możecie przekazywać sobie w jakich miastach znjdziemy weed na wyprzedazy i w jakiej cenie.
Mowa o Medycznej marihuanie z apteki
  • 6 / 1 / 0
Cena medyka który jest w aptekach na "wyprzedaży" jest z pozoru bardzo prosta. Moja zaprzyjaźniona Doktor zna większość aptek w Gdańsku oraz Warszawie i powiedziała, że to jest loteria. Najlepszym sposobem jest kontakt z aptekami w twoim rejonie oraz częsty kontakt z magistrami farmacji oraz pomocą apteczną. Około 8 miesięcy temu na lotniskach w całej Polsce zatrzymali transport "trawki" ze słonecznej Kalifornii, zanim Pan Seliga z kolegami zorientowali się, że nie ma w tym żadnego problemu to ładunek czekał na cargo kilka dobrych miesięcy ,stąd ta niska cena ponieważ koszt utylizacji wynosi około 200 złotych. W aptekach cena za 10 gramowy susz blisko utraty ważności waha się miedzy 200-270 złotych.
Jeżeli komuś udało się kupić taniej z chęcią wymienił bym się swoimi kontaktami które nie są w moim regionie.
  • 479 / 72 / 0
@BakedJohny cena jest niska, jeśli termin ważności jest krótki. Kiedyś w aptece widziałem 10g Slab Rockstar za 300 zł. 30 zł /1 g, gdzie średnia cena to 60 zł/ 1g.
  • 33 / 2 / 0
Odkop, ktoś się może orientuje, czy są aktualnie gdzieś jakieś promki w okolicach Lublina albo Krk?
  • 4 / / 0
Końcówka Slab 18% RS i GG 22% w dobrej cenie w Ziko na Aleksandry 11. Można do nich dzwonić
ODPOWIEDZ
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.