Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
jak miksujesz kode z Tramalem to mimo wszystko pomyśl o benzo coby nie zjechać. tym bardziej jak pojawia się tam difka. już raz ten miks(koda+tram+difka) wysłał mnie na toksykologie.
  • 268 / 6 / 0
Wale atosil(oryginał) w kroplach 1ml/22mg prometazyny po kablach. Jest prometazyna sKodliwa dla iv? Jak robię mixa w jednej pompie clona tramal i diphergan to któreś z Tych apecyfikow lekko daje odczuć parzac jak się po kablach wędruje.
  • 2334 / 9 / 0
Mogę się tym uśpić po speedzie, czy są jakieś przeciwwskazania?
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 2878 / 21 / 0
Przeciwwskazań nie ma, ale to Cię nie uśpi moim zdaniem - zmuli.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 2334 / 9 / 0
A zjazd zbije chociaż?
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1033 / 7 / 0
@elroang
To prometazyna. Podawanie jej i.v jest bardzo niebezpieczne.
also, może to też być wina spirytu, jeżeli sam sobie robiłeś 'klony w szkle'.
  • 72 / 1 / 0
Potwierdzam prometazyna po kablach boli kurewsko.Szkoda kabli na to.Nie sadze zeby bylo to az tak niebezpieczne skoro w szklach puszczaja w aptece do leczenia otwartego ale kabli to szkoda.
Uwaga! Użytkownik 3F nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
kiedys zajebalem 2 centy koles mi mowil wez jednego no ale ja lubilem wtedy hard core to jeblem dwa i pamietam tylo jak wychodzilem z kibla z pociagu na peron i trzy dni mialem urwany film i nie moglem dojechac na chate jedynie mam takie przeblyski %-D
Od Zjedzenia Swiat sie Zmienia :D
  • 6 / / 0
Mnie to w większych dawkach usypia, więc co za przyjemność? Odpowiednia ilość zwiększa (odczuwalnie!) euforyczne działanie opiatów, ale łatwo przegiąć, wtedy albo lulu albo haluny, więc osobiście nie gustuję. Wolę stare, dobre barbiturany i benzodiazepiny - też bez przesady, żeby bujało a nie "zgasiło światło"... Jak był dostępny w szkłach, to się czasem skusiłem. Robione po domowemu sobie daruję... Niestety - wiele cudnych środków wycofali! Ale to na inny wątek!
  • 761 / 11 / 0
Ostatnio jakoś średnio difka mi się komponuje z opio... Może za małe dawki biorę czy co...
Jakiś czas temu do 750mg kody wziąłem 20mg prometazyny (z holigripu) i 30mg temazepamu, oba przyjęte zaraz po załadowaniu się kodeiny. Spektakularnie nie było, a przed sezonem makowym 450-600mg kody robiło mnie akuratnie. Fakt, że makiwara i wcześniejsze sklepowe płukanki wywindowały mi tolerancję, bo sezon bardzo udany w tym roku mamy... No, ale to chyba dwa najlepsze "podbijacze" do kodeiny...
Teraz mam syrop Diphergan w domu i brałem dwa razy do zupy i wiem czy jakoś lepiej?... Dzisiaj nad ranem to wręcz gorzej, ale to pewnie przez to, że jeszcze mnie do końca feta nie puściła...
We are all singing, all dancing crap of the world.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.