Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 718 / 9
Wpadłem na taki pomysł, żeby na forum było takie narzędzie. Chodzi o to żeby było sobie u nas takie coś jak:

https://clincalc.com/Benzodiazepine/
https://globalrph.com/medcalcs/benzodia ... nversions/

W wersji polskiej, z polskimi produktami i generykami. Ja jeśli chodzi o html czy php niestety jestem noga. Czy należało by napisać kod takiego narzędzia od podstaw tutaj? Czy ktoś jest w stanie to 'wyekstrahować' z tamtych stron?

Wtedy wystarczyło by przetłumaczyć i dodać polskie generyki typu Afobam czy Relanium.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 115 / 4 / 0
musisz wiedziec jak oni to obliczaja, algorytm jest "ukryty" niestety, nie ma go w kodzie strony
  • 454 / 39 / 0
Napiszę w sobotę taki kalkulator i wrzucę link. Mogę wykupić na rok domenę, ale płacić 150 za przedłużenie już mi się nie widzi

Albo nawet dzis w sumie, i tak siedze chory w domu. Tu nic nie trzeba z ich kodu podpierdalać, to kwestia 30 linijek kodu i to przez to że jest dużo benzosów. Tablica wypisująca wszystkie dostępne preparaty z daną benzodiazepiną i druga tablicy gdzie wszystko przyrównujemy do diazepamu i wyciągamy wagę.
  • 5 / 1 / 0
Wrzuć kod, a co roku znajdzie się ktoś z nowym hostingiem i domenami za 1zł od home/nazwy :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.