Ale wiesz, że te diagnozy już pozostaną z Tobą na zawsze? W razie np kłopotów z prawem na ich podstawie możesz zamiast wyroku w zawiasach dostać przymusowe leczenie w ośrodku zamkniętym. Wiele osób zgadzało się na te diagnozy by dostawać np medikinet, ale wielu z nich już sie obudziło z ręka w nocniku. Diagnozy psychiatryczne w odróżnieniu od chorób somatycznych zostają z człowiekiem na stałe i w razie draki prawie zawsze wychodzą. Sąd wnioskuje do NFZ o udostępnienie dokumentacji medycznej psychiatrycznej na potrzeby oceny stanu psychicznego i placówka MUSI taką dokumentacje wydać. Na jej podstawie (i badania z pobytu w szpitalu) biegli wydają opinię na temat Twojego stanu zdrowia. Jako że manie nie mijają od tak, udowodnij, że w czasie popełniania czynu karalnego nie miałeś ostrego ataku?!! Enjoy
BTW na NFZ on podobno jest, a chciał hajsy ode mnie się rozliczać co miesiąc.
Nie wiem, zakończyłem współpracę z tym człowiekiem już po miesiącu
Mam nadzieję że to czyta, i pozdrawiam go środkowym palcem :>
"Front na klate, but na dziurę, zamknij pizdę
Nic osobiście ale business is business"
moze profesorek sie boi nowego systemu kontroli recept.
chyba nic 'podejrzanego' nie wypisywal
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.