Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 147 / 1 / 0
Grentoo pisze:
Podbiał jebie gównem, trzeba go wygotować i wysuszyć, potem znowu wygotować i wtedy przestaje jebać gównem. I się robi dobry, bezsmakowy lekki podkładzić który łatwiutko się nabija. Mięta sama jest za sypka, dobra do dodania świeżego smaka maczanie. A ja muszę spróbować dziewanny, jeszcze jej nie paliłem.
Zamiast gotować i robić błoto :) dobrze jest :zagotować wodę ,na garnku położyć druszlak i cały podkład nad parą kilkanaście minut trzymać ...wszystkie zapachy wyciagam w ten sposób noi suszenie potem szybsze ...

Ogólnie nie robię już maczanek ale myślę kupić jakiś dobry smakowy tytoń z jakiś lepszych i na niego naniesc trochę różnych kana
:)
  • 44 / 2 / 0
Grentoo pisze:
Podbiał jebie gównem, trzeba go wygotować i wysuszyć, potem znowu wygotować i wtedy przestaje jebać gównem. I się robi dobry, bezsmakowy lekki podkładzić który łatwiutko się nabija. Mięta sama jest za sypka, dobra do dodania świeżego smaka maczanie. A ja muszę spróbować dziewanny, jeszcze jej nie paliłem.
Jeśli dziewanna i mullein i to co było sprzedawane w dopalaczach jako pierwszy "smoke" to bardzo fajny jest ten podkład chyba mój ulubiony :)
  • 66 / / 0
Siemka.

Zabieram się do pierwszej maczany :)
Mam zamiar zrobić ją na ab-f, BB-22, UR-144.
Czy stosunek 1;2;4 na 100g suszu będzie odpowiedni?
Ile mniej więcej acetonu na tyle suszu? Czy spirytus może być?
Co szybciej odparuje żeby nie jebało?
Czy olejek eteryczny dodać do rozpuszczalnika?
Czy dopiero jak wszystko wyparuję dodać trochę wody do olejku i spryskać?

Pozdroo.
  • 1628 / 198 / 0
Ja bym zrobił 1:2:2 na 100g. 1:2:4 na 100g to bardziej proporcja na fake#. No chyba, że chcesz karanke to wtedy spoko. :P
Tyle w ilu się proszki rozpuszczą. Może być i spiryt.
Spiryt dłużej odparowuje, ale nie czuć go wszędzie. :-)
Można.
Tak to się nie równomiernie pokryje moim zdaniem. Opcja wyżej lepsza.
  • 66 / / 0
Dzięki stary.
Ten aceton to przemysłowy czy kosmetyczny? :P
Może polecicie jakieś inne kana na maczankę?
Haka mam tjw tylko że 2:2:3 i sie zastanawiam czy na tych samych
kanna zrobić w proporcji 1:2:2 maczankę a może podmiankę jakąś?
  • 232 / / 0
@Up

aceton techniczny, jeśli chodzi o proporcje to sam nie wiem, ja np. zrobiłem ostatnio 5g AB pinaca na 50g i było srogo
Ostatnio zmieniony 01 października 2023 przez deadmau5, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto zbędny cytat
  • 83 / 1 / 0
Williamsik pisze:
Dzięki stary.
Ten aceton to przemysłowy czy kosmetyczny? :P
Może polecicie jakieś inne kana na maczankę?
Haka mam tjw tylko że 2:2:3 i sie zastanawiam czy na tych samych
kanna zrobić w proporcji 1:2:2 maczankę a może podmiankę jakąś?
Nie rób na acetonie - śmierdzi strasznie. Spirytus normalna ćwiartka ze sklepu,
jeśli byłby problem z rozpuszczeniem kannabinoidów weź ciepłą wodę i wsadź do niej
naczynie w którym maczasz aby podgrzać nieco rozpuszczalnik - wtedy zauważalnie
szybciej idzie rozpuścić niektóre bardziej broniące się przed rozpuszczeniem kannabinoidy.

Ja słyszałem tu i ówdzie że lepiej jest nie miksować kannabinoidów tylko robić oddzielne
maczanki i ewentualnie sobie miksować przy paleniu jeśli ktoś bardzo jest ciekaw efektów
miksów a te własnie ponoć wcale nie są warte zachodu - a może po prostu mało osób
zna jakieś ciekawe miksy / proporcje.. generalnie warto mieć mocniejsze i słabsze palenie
jeśli w towarzystwie są osoby które mdleja na AM 2201 a zdarza się to niewiadomo czemu
często (pewnie stąd te delegalizacje ;]) to dawać im słabsze akb bardziej rozrzedzone
a szlachtę niszczyć wiadrami z AM2201 :D :D :D
  • 3961 / 150 / 0
tez tylko na spirytusie robie, tylko zdrozal jebany.
  • 66 / / 0
No to robię na sprycie i dodam do niego olejku eterycznego żeby susz pachniał mj.
Preferuje miksy osobne kana nie mają za dużo do pokazania :) Fajne mieszanki są jak mj
np te kana które wymieniłem.
To poleca ktoś jakaś inną mieszankę?
  • 6 / / 0
Szukam szukam i nie moge znalesc. A więc mam zamiar zrobić maczane 1g BB-22 + 1g 5F-AKB-48 na 60g tytoniu. Czy moge wsypać wszystkie kanna do acetonu czy musze kazdy kanna z osobna? I czy tytoń (sklepowy) musze przegotować czy nie trzeba?
Uwaga! Użytkownik Krzychu1204 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.